Verzendverpakking


Verzendverpakkingen nodig? Verstuur bijvoorbeeld cosmetica, kleding en zelfs drankflessen. Wij zijn de eigen producent en groothandel van duurzame verpakkingen, die je eenvoudig online bestelt. We hergebruiken zoveel mogelijk grondstoffen en maken daarvan superstevige dozen die je eenvoudig zelf in elkaar zet. En zoek je specifiek naar brievenbusverpakkingen of zelfs enveloppen voor platte producten en belangrijke documenten? Bij ons bestel je eenvoudig wat je nodig hebt.

  • Duits familiebedrijf
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Producent van duurzame golfkartonnen verpakkingen
Kies uit de diverse soorten dozen en enveloppen. Wij zijn jouw verzendverpakkingen webshop. Onze focus ligt op gemak, bescherming en snelheid. Dus wil je jouw producten soepel verpakken en optimaal beschermen, terwijl je een lage prijs betaalt? Dat is precies waar we sterk in zijn. Zo zijn we de verzendverpakking shop die jij zoekt, om online te bestellen wat je nodig hebt.  

Duurzame verzendverpakkingen voor kleding, flessen en meer

We maken onze kartonnen verzendverpakkingen uitsluitend van hout uit duurzaam beheerde bossen. Bovendien kies je met bruine kartonnen dozen standaard voor 90% gerecycled karton. Onze verpakkingen zijn vervolgens 100% recyclebaar, waarmee we streven naar circulaire toepassingen die geen nieuwe grondstoffen kosten. Dus zoek je naar duurzame verzendverpakkingen of specifiek naar een fles verzendverpakking die stevig genoeg is? Als eigen producent en groothandel hebben we veel invloed op de keten. Zo realiseren we superstevige verpakkingen, die aan de andere kant licht van gewicht zijn en waarvan we de kosten laag houden.
 

Luxe verpakkingen met bedrukking

Tegelijkertijd begrijpen we de specifieke wensen van onze klanten. We maken bijvoorbeeld luxe verzendverpakkingen, in zowel bruin als wit karton dat we kunnen bedrukken. Met jouw bedrijfslogo of een andere uiting op de kartonnen dozen zorg je er eenvoudig voor dat je als bedrijf een professionele indruk maakt. Dus zoek je naar verpakkingen voor kleding of gaat het je specifiek om goedkope verzendverpakkingen  om de kosten niet te hoog te laten oplopen? Dat is precies waar we sterk in zijn en waarover we je graag adviseren. Dus zoek je een verzenddoos op maat of ben je benieuwd naar de specifieke mogelijkheden? Wij produceren de verzendverpakkingen die je nodig hebt, die we als groothandel vervolgens eenvoudig online beschikbaar maken. Jij bestelt precies wat je nodig hebt, gewoon door aan te geven welke verpakkingen je zoekt. We leveren zowel grote aantallen als specifieke kleinere leveringen, afgestemd op wat jij wilt gebruiken om producten of materialen te verzenden.
 

Verzendverpakking kopen: online bestellen

Wil je een verzendverpakking kopen en zoek je daarvoor naar kwaliteit? Wij combineren dozen die licht van gewicht zijn met superstevige verpakkingen. Het resultaat is een duurzame verpakking die goed geschikt is voor alles wat je wilt verzenden. En zoek je naar specifieke afmetingen of wil je de dozen meteen laten bedrukken? Vraag ons naar de mogelijkheden, net als wanneer je zoekt naar een brievenbusverpakking of zelfs een envelop. Zolang het gaat om golfkarton in enkelgolf of dubbelgolf zijn wij daarin gespecialiseerd, dus vertellen we je graag meer.Wil je advies van onze golfkarton-specialisten? Of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 88 1449 000 of stuur ons een e-mail naar webshop@klingele.com. Dan nemen we snel contact met je op.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van creativiteit met karton! Of je nu een fervent knutselaar bent of gewoon op zoek bent naar een duurzame manier om je creatieve ideeën tot leven te brengen, karton is het ideale canvas. Er kan heerlijk mee worden geknutseld, een prachtige kunstwerk van worden gemaakt, prototypes en maquettes van worden gemaakt en zo is er nog veel meer mee mogelijk. Kijk op Pinterest voor leuke ideeën!

Volg ons op Instagram, Facebook, Linkedin en Youtube voor meer inspiratie.