Duurzame verzendverpakkingen


Duurzame verzendverpakkingen hergebruiken zoveel mogelijk materialen én zijn vervolgens weer te recyclen. Wij streven ernaar om zo min mogelijk nieuwe grondstoffen te gebruiken. Op die manier werken we aan circulaire oplossingen, om het karton iedere keer opnieuw in te zetten en daar weer nieuwe verpakkingen van te maken. Als eigen producent en groothandel hebben we veel invloed op de keten, dus kunnen we je daar uitstekende garanties voor bieden.

  • Duits familiebedrijf
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Producent van duurzame golfkartonnen verpakkingen

Onze verpakkingen houden we licht van gewicht, zonder in te leveren aan stevigheid. Bovendien verzenden we de dozen standaard plano, dus plat. Je zet ze zelf eenvoudig in elkaar, waarna er een stevig geheel ontstaat om te verzenden wat jij van plan bent.

90% hergebruikt karton en 100% recyclebaar

Voor onze duurzame verzendverpakkingen gebruiken we bij bruin karton 90% hergebruikt materiaal. Bovendien zijn de dozen standaard 100% recyclebaar, dus dragen we bij aan een circulaire toepassing waarvoor geen nieuwe grondstoffen nodig zijn. Tegelijkertijd houden we de kosten laag, om goedkope verzendverpakkingen aan te kunnen bieden. Op die manier vormt de verzendverpakking een goede keuze, waarmee jij als bedrijf kunt laten zien dat je hier aandacht aan besteedt. En wil je meer weten over de duurzaamheid en over wat we daaraan doen? Stel ons je vragen, dan vertellen onze specialisten in golfkarton je graag meer.

Duurzame verzendverpakkingen kopen: online bestellen

Je kunt online duurzame verzendverpakkingen bestellen. Die hebben we gewoon voor je op voorraad, en kunnen we als eigen producent anders snel produceren. Op die manier leveren we precies waar jij naar zoekt, om jouw producten en materialen zo duurzaam mogelijk te verzenden. Dat bespaart grondstoffen en garandeert efficiënt transport, iets waarover we je graag meer vertellen.Wil je advies van onze golfkarton-specialisten? Of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 88 1449 000 of stuur ons een e-mail naar webshop@klingele.com. Dan nemen we snel contact met je op.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van creativiteit met karton! Of je nu een fervent knutselaar bent of gewoon op zoek bent naar een duurzame manier om je creatieve ideeën tot leven te brengen, karton is het ideale canvas. Er kan heerlijk mee worden geknutseld, een prachtige kunstwerk van worden gemaakt, prototypes en maquettes van worden gemaakt en zo is er nog veel meer mee mogelijk. Kijk op Pinterest voor leuke ideeën!

Volg ons op Instagram, Facebook, Linkedin en Youtube voor meer inspiratie.