Goedkope verzendverpakkingen


Goedkope verzendverpakkingen zijn bij ons superstevig, dus vormen een uitstekende keuze om jouw producten te versturen. Dus zoek je naar verzenddozen of speciale enveloppen voor platte producten of belangrijke documenten? Wij houden de prijzen als producent laag, door kritisch te letten op de kosten.

  • Duits familiebedrijf
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Producent van duurzame golfkartonnen verpakkingen

Onze verzendverpakkingen beschermen alles wat je wilt verzenden. Dat geldt voor boeken, voor kleding en andere producten of materialen die je wilt versturen. Je ontvangt de verpakkingen plano, dus plat, van ons. Vervolgens vouw je die zelf tot een stevige doos, in bijvoorbeeld enkelgolfkarton of dubbelgolfkarton voor extra stevigheid.

Licht van gewicht: in grote aantallen

Zoek je verzendverpakkingen voor kleding  of andere producten? Wij leveren je een goedkope verzendverpakking, in superstevig golfkarton dat standaard 100% recyclebaar is. Zo maak je een duurzame keuze, waarvoor je ondertussen niet te veel betaalt.

We produceren goedkope verzendverpakkingen, omdat we als producent op de kosten letten. En bestel je een groter aantal verpakkingen om in te verzenden? We berekenen scherpe prijzen, zodat ook jij de kosten goed in de gaten kunt houden. Op die manier helpen we elkaar.

Goedkope verzendverpakkingen kopen: online bestellen

De verzendverpakkingen die je goedkoop wilt bestellen zijn gewoon online beschikbaar. Wij hebben ze op voorraad, en we produceren simpelweg meer op het moment dat jij een grote aanvraag plaatst. We zijn zelf de producent van onze verpakkingen, dus we kunnen je precies leveren waar je naar op zoek bent.

Als je zoekt naar goedkope verzendverpakkingen in bruin karton of wit karton gaan we daarmee graag voor je aan de slag. Bovendien kunnen we de verpakkingen natuurlijk bedrukken en heb je de keuze uit allerlei varianten en afmetingen. Stel ons je vragen, dan vertellen we je daarover graag meer.Wil je advies van onze golfkarton-specialisten? Of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 88 1449 000 of stuur ons een e-mail naar webshop@klingele.com. Dan nemen we snel contact met je op.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van creativiteit met karton! Of je nu een fervent knutselaar bent of gewoon op zoek bent naar een duurzame manier om je creatieve ideeën tot leven te brengen, karton is het ideale canvas. Er kan heerlijk mee worden geknutseld, een prachtige kunstwerk van worden gemaakt, prototypes en maquettes van worden gemaakt en zo is er nog veel meer mee mogelijk. Kijk op Pinterest voor leuke ideeën!

Volg ons op Instagram, Facebook, Linkedin en Youtube voor meer inspiratie.