Fles verzendverpakking


Een fles verzendverpakking: waar moet die aan voldoen? De verpakking moet stevig zijn, moet op maat zijn voor één of meerdere flessen en moet bij voorkeur ook duurzaam zijn. Dat zijn in ieder geval de uitgangspunten die wij als eigen producent en groothandel hanteren. Zo weet jij dat je een goede keuze maakt om flessen te verpakken, bijvoorbeeld als je wijn, bier of iets anders wilt versturen.

  • Duits familiebedrijf
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Producent van duurzame golfkartonnen verpakkingen

Om flessen te verzenden bestel je onze drankverpakkingen. Het zijn superstevige dozen, die ondertussen lekker licht van gewicht zijn. We verzenden de dozen plano, dat betekent dat je ze plat ontvangt. Vervolgens kun je ze eenvoudig zelf in elkaar vouwen. Daarvoor kunnen we instructies meesturen, al heeft geen van onze klanten die daar tot nu toe voor nodig gehad.

Stevige verpakkingen voor flessen

De verzendverpakkingen voor flessen zijn in enkelgolfkarton standaard geschikt voor zendingen tot 10 kilo gewicht. En zoek je naar nog meer stevigheid? Dankzij dubbelgolfkarton kun je zelfs pakketten met een gewicht tot 40 kilo verzenden. We zorgen altijd voor duurzame verzendverpakkingen, op basis van 100% recyclebaar karton. Dat geldt voor bruin en voor wit karton, waarbij we goed letten op de materialen die we daarvoor gebruiken. Dus zoek je een stevige verzendverpakking voor een fles die bovendien een verantwoorde keuze vormt? Dat is precies waar we sterk in zijn.

Fles verzendverpakking kopen: online bestellen

Je kunt de fles verzendverpakking eenvoudig online bestellen. Geef ons aan welke afmetingen je zoekt en wat je belangrijk vindt. Bestel verpakkingen voor 1, 2, 3, 6 of 12 flessen. Wij leveren de golfkarton-verpakkingen die je zoekt om flessen te verzenden, met maximale bescherming voor wat erin zit.

Wil je advies van onze golfkarton-specialisten? Of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 88 1449 000 of stuur ons een e-mail naar webshop@klingele.com. Dan nemen we snel contact met je op.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van creativiteit met karton! Of je nu een fervent knutselaar bent of gewoon op zoek bent naar een duurzame manier om je creatieve ideeën tot leven te brengen, karton is het ideale canvas. Er kan heerlijk mee worden geknutseld, een prachtige kunstwerk van worden gemaakt, prototypes en maquettes van worden gemaakt en zo is er nog veel meer mee mogelijk. Kijk op Pinterest voor leuke ideeën!

Volg ons op Instagram, Facebook, Linkedin en Youtube voor meer inspiratie.