Verzendverpakkingen voor kleding


Kies de beste verzendverpakkingen voor kleding. De producten zijn waarschijnlijk niet zwaar, en vragen om een verpakking die je makkelijk afsluit. Vervolgens wil je jouw ontvanger de doos makkelijk open laten maken, om de aankopen op het gemak te passen. Daarvoor hebben we allerlei oplossingen, afgestemd op wat jij zoekt. Wij zijn de producent van de verpakkingen voor kleding die begrijpt wat jij belangrijk vindt.

  • Duits familiebedrijf
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Producent van duurzame golfkartonnen verpakkingen

We produceren verzendverpakkingen voor kleding. Bekijk bijvoorbeeld onze Packfix. Die ontvang je plano, dus plat. Je vouwt de doos zelf eenvoudig in elkaar, waarna je die bovendien makkelijk afsluit. De ontvanger kan de doos eenvoudig openen, om de kleding eruit te halen en te passen.

Specialist in verzendverpakkingen

We produceren verzendverpakkingen voor kleding, net als luxe verpakkingen en andere speciale uitvoeringen. We zijn jouw specialist in verzendverpakkingen, altijd in superstevig karton dat ondertussen licht van gewicht is.

We gebruiken enkelgolfkarton voor verpakkingen tot een gewicht van 10 kilo, of dubbelgolfkarton voor verpakkingen tot een gewicht van 40 kilo. En twijfel je over de beste keuze of heb je specifieke wensen? Stel ons je vragen, we weten zeker dat we ook daarvoor de oplossing kunnen bieden die je zoekt.

Verzendverpakkingen voor kleding kopen: online bestellen

Je kunt jouw verzendverpakkingen voor kleding online bestellen. Dus zoek je een stevige kartonnen doos, die ondertussen heel licht is van gewicht? We beperken het gewicht en gebruiken 100% recyclebaar karton. Sterker nog, het bruine karton dat we voor de verpakkingen gebruiken is voor 90% gemaakt van gerecyclede materialen. Dat betekent dat je een heel duurzame keuze maakt, zonder dat je inlevert aan stevigheid, flexibiliteit en mogelijkheden.Wil je advies van onze golfkarton-specialisten? Of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 88 1449 000 of stuur ons een e-mail naar webshop@klingele.com. Dan nemen we snel contact met je op.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van creativiteit met karton! Of je nu een fervent knutselaar bent of gewoon op zoek bent naar een duurzame manier om je creatieve ideeën tot leven te brengen, karton is het ideale canvas. Er kan heerlijk mee worden geknutseld, een prachtige kunstwerk van worden gemaakt, prototypes en maquettes van worden gemaakt en zo is er nog veel meer mee mogelijk. Kijk op Pinterest voor leuke ideeën!

Volg ons op Instagram, Facebook, Linkedin en Youtube voor meer inspiratie.