Filters

Toont alle 2 resultaten

Vouwdozen


Kartonnen vouwdozen zijn zeer geschikt voor het verzenden van allerlei soorten producten en goederen. Bij Klingele24 vind je een ruim assortiment aan vouwdozen van hoge kwaliteit in verschillende formaten en zijn direct uit voorraad leverbaar. Al onze producten zijn gemaakt van duurzaam karton. Zo verzekeren wij dat de gebruikte grondstoffen uit puur gerecycled materiaal bestaan en lichten wij de herkomst van de materialen toe.

Amerikaanse vouwdoos

De Amerikaanse vouwdoos, wie heeft 'm niet in handen gehad? Deze doos gaat de hele wereld over en is niet meer weg te denken. De Amerikaanse vouwdozen wordt aangeduid met de code FEFCO 0201. FEFCO staat voor Fédération Européenne des Fabricants de Carton Ondulé, ofwel in het Nederlands: de Europese Federatie van Golfkartonfabrikanten. De FEFCO codering is een internationaal nummeringssysteem. Elk FEFCO nummer staat voor een specifieke doos en eigenschappen. De Amerikaanse vouwdoos is te herkennen aan 4 kleppen aan de boven- en onderkant die in elkaar worden gevouwen en gesloten met verpakkingstape. Door het simpele, maar doeltreffende design is een vouwdoos een voordelige optie voor het verpakken, verzenden en opslaan van producten. Dit type doos is zeer populair en een internationale bekendheid, kortom 's werelds meest gebruikte verpakkingsmateriaal. Dit komt omdat de doos voor heel veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden, gemakkelijk in elkaar te zetten is en ook goed gerecycled kan worden. Kortom, praktisch, makkelijk en duurzaam! Bij Klingele24 heb je al een vouwdoos vanaf € 0,46 per stuk.

Enkelgolf of dubbelgolf

Vouwdozen zijn beschikbaar in verschillende kwaliteitssoorten. Vouwdozen die zijn gemaakt van enkelgolfkarton zijn geschikt voor het verpakken en verzenden van lichte producten en hebben een draagkracht van maximaal 10 kilo. Is de inhoud breekbaar of zwaar? Of wil je voor de zekerheid een extra stevige doos? Kies dan voor een vouwdoos die is gemaakt van dubbelgolfkarton. Deze vouwdozen zijn geschikt tot ongeveer 40 kilo aan gewicht. Daarnaast zijn dubbelgolfdozen beter bestand tegen vocht dankzij de dubbele laag karton.

Formaten vouwdozen

Vouwdozen zijn verkrijgbaar in wit of bruin karton en in veel verschillende afmetingen. Zo is er voor elk product een geschikte doos. Bij Klingele24 heb je keuze uit  onder andere de volgende standaardformaten:
  • 200x150x100 mm
  • 305x220x110 mm
  • 350x250x150 mm

Vouwdozen op maat

Staat de door jou gewenste maat er niet tussen? Of wil je vouwdozen laten bedrukken in je eigen huisstijl? Neem dan contact op met onze specialisten. voor een vrijblijvende offerte op maat. Ook voor orders van meer dan 300 stuks kun je contact opnemen met een van onze specialisten.

Vouwdozen kopen?

Op zoek naar vouwdozen van hoge kwaliteit? Dan ben je bij Klingele24 aan het juiste adres! Bij besteding vanaf € 100,- is verzending gratis en binnen 24 uur wordt je bestelling geleverd. Heb je nog vragen of wil je graag advies over de verschillende opties? Neem dan contact op met onze klantenservice.