Filters

Kartonnen drankverpakkingen

Bij Klingele24 vind je sterke en robuuste verpakkingen voor het verpakken en verzenden van blikjes en flessen drank, zoals bier, wijn, likeuren en andere sterke dranken. Met onze productontwikkelaar in huis, zijn de verpakkingen met aandacht ontworpen en ontwikkeld waarbij creativiteit en expertise tot zijn recht komt. Zo luisteren wij naar de behoeftes van de klant en kijken wij naar de de functionaliteit van de verpakkingen. Al onze drankverpakkingen zijn minimaal gemaakt van dubbelgolfkarton. Zo weet je zeker dat de inhoud onbeschadigd aankomt bij de ontvanger.

Kartonnen bierverpakking

Heb jij een brouwerij of slijterij en zoek je handige verpakkingen voor het verzenden van blikjes of flesjes (speciaal)bier? In onze webshop vind je kartonnen bierverpakkingen in een handig formaat voor 12 of 24 blikjes van 33 cl. Daarnaast hebben we ook verzenddozen tot en met 18 flessen. De verpakkingen zijn van extra stevige kwaliteit en zijn daarom zeer geschikt voor glazen flessen.

Kartonnen wijndozen

Zoek je betrouwbare en duurzame kartonnen dozen voor het verzenden van flessen wijn? Bij Klingele24 vind je de wijndoos geschikt voor 6 wijnflessen. De wijndoos heeft een stevig binnenwerk om de flessen optimaal te beschermen. Zo ben je verzekerd van een veilig transport.

Duurzame drankverpakking

Karton is een duurzaam materiaal met heel veel voordelen. Het is 100% recyclebaar, licht in gewicht, stevig, compact en biedt goede bescherming aan de inhoud. Dit laatste is natuurlijk van groot belang bij het verpakken van breekbare materialen, zoals wijnflessen. Alle kartonnen drankverpakkingen van Klingele24 zijn op duurzame wijze geproduceerd en komen van duurzaam gekapte bossen.

Drankverpakkingen op maat

Ben je op zoek naar een drankverpakking met een specifieke maat, een verpakking met bedrukking of wil je een bestelling van meer dan 300 stuks plaatsen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij maken op basis van jouw wensen graag een gespecificeerde offerte.

Drankverpakkingen bestellen

Kartonnen drankverpakkingen bestel je eenvoudig en snel via klingele24.nl. Verzending is gratis vanaf € 100,- en binnen 24 uur wordt je bestelling geleverd. Heb je nog vragen of wil je graag advies over welke drankverpakking voor jou het meest geschikt is? Neem dan contact op met onze klantenservice.