Filters

Enig resultaat

Verhuisdozen

Ga je binnenkort verhuizen? Dan heb je natuurlijk goede verhuisdozen nodig! Bij Klingele24 vind je stevige verhuisdozen van professionele kwaliteit voor een voordelige prijs. Hiermee bereid je je goed voor op het veilig verhuizen van al je spullen zonder zorgen over scheurende dozen en beschadigde spullen. Want laten we eerlijk zijn, daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Onze dozen zijn gemakkelijk in elkaar te zetten en hebben een lange levensduur. Bovendien zijn ze goed stapelbaar en daardoor dus ook zeer geschikt voor opslag.

Stevige verhuisdozen

Een stevige verhuisdoos is natuurlijk onmisbaar tijdens een verhuizing. Onze dozen hebben een inhoud van 50 liter en zijn gemaakt van stevig kraftkarton. Hierdoor heeft de doos een draagvermogen van 50 kilo. Tijdens een verhuizing moet je talloze verhuisdozen in- en uitvouwen. Dankzij de autolockbodem zet je de doos in een handomdraai in elkaar en haal je hem ook weer gemakkelijk uit elkaar. En is de doos gevuld? Dan sluit je hem gemakkelijk met de zelfsluitende deksel. Tape of plakband is dus niet nodig. De grote en verstevigde handvaten aan de zijkanten van de doos zijn speciaal ontworpen om het tillen en verplaatsen van de doos zo makkelijk mogelijk te maken. Kortom, met de dozen van Klingele24 gaat een verhuizing net wat soepeler.

Professionele verhuisdozen binnen 24 uur in huis

Op verhuisdozen wil je niet te lang wachten. We hebben daarom altijd een ruime voorraad en leveren binnen 24 uur in Nederland. Zo kun je snel aan de slag met het inpakken van jouw spullen. Deze dozen zijn bij ons te bestellen vanaf 20 stuks. Heb je meer dan 300 dozen nodig, omdat je bijvoorbeeld een professioneel verhuisbedrijf hebt of omdat je je jouw bedrijf gaat verhuizen? Neem dan contact op met onze klantenservice voor een offerte op maat.

Verhuisdozen kopen?

Ben je op zoek naar verhuisdozen van professionele kwaliteit? Kies dan voor de verhuisdozen van Klingele24. Als fabrikant van papier- en verpakkingsoplossingen weten wij alles van karton en hebben we dé perfecte verhuisdoos ontwikkeld. Heb je nog vragen of wil je graag advies over de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice.