Filters

Postverpakkingen

Verkoop je kleine producten via je webshop of bedrijf? Dan zijn postverpakkingen ideaal om goedkoop, efficiënt en duurzaam producten te verzenden. Binnen de postverpakkingen kun je kiezen voor kleine brievenbusdozen of enveloppen.

Brievenbusdoos

Brievenbusdozen (fefco 0426) zijn zeer geschikt voor het verzenden van kleine en platte producten, zoals cosmetica, sieraden, boeken, chocolade, kantoorartikelen, onderdelen en allerlei andere kleine producten. En, zoals de naam al zegt, past de doos door elke Nederlandse brievenbus met een maximale afmeting van 38 x 26,5 x 3,2 cm. Door de kleine afmeting en het lage gewicht profiteer je van lagere verzendkosten ten opzichte van pakketpost. Daarnaast hoeft de ontvanger niet thuis te zijn op het moment dat het pakketje wordt geleverd. Bij Klingele24 vind je brievenbusdozen in verschillende standaardformaten, zoals A4, A5 en A6. Je hebt hierbij keuze uit een klepsluiting of een zelfklevende sluiting. Daarnaast kun je kiezen tussen bruine of witte brievenbusdozen.

Enveloppen

In onze webshop vind je stevige kartonnen enveloppen in verschillende maatvoeringen. Deze enveloppen zijn zeer geschikt voor het versturen van kleine oplages drukwerk, belangrijke documenten of platte en lichte producten. Al onze verzendenveloppen zijn voorzien van een zelfklevende sluitingsstrip, zodat je gemakkelijk en snel de envelop sluit. De Suprawell enveloppen zijn gemaakt van enkelgolfkarton en zijn geschikt voor lichte producten of documenten. Wil je een pakket documenten of zwaardere, platte producten verzenden? Kies dan voor onze Toppac enveloppen. Deze zijn gemaakt van massief karton en bieden betere bescherming aan de inhoud.

Brievenbusdoos of envelop bedrukken?

Wil je jouw postverpakking laten bedrukken met jouw logo? Of wil je een order van meer dan 300 stuks bestellen? Als producent in kartonnen verpakkingen is maatwerk voor ons geen probleem! Ook het produceren van brievenbusdozen op maat behoort tot de mogelijkheden. Neem contact op met onze klantenservice voor een vrijblijvende offerte op maat.

Postverpakkingen kopen?

Bij Klingele24 vind je verschillende soorten postverpakkingen van hoge kwaliteit in standaardformaten. Al onze producten zijn op duurzame wijze geproduceerd en komen van duurzaam gekapte bossen.  Ze zijn 100% recyclebaar. Bovendien leveren we direct uit voorraad en heb je binnen 24 uur jouw bestelling in huis. Heb je nog vragen over een van onze producten? Of wil je meer weten over de kwaliteit van onze postverpakkingen? Neem gerust contact op met onze klantenservice.