Heb je advies nodig? Of zijn er vragen? Neem dan contact op met onze specialisten van Klingele24 +31 88 1449 000 webshop@klingele.com Bereikbaar op werkdagen van 08:30 t/m 16:00 uur

Verzenden en retourneren

Indien wij jouw bestelling op maandag t/m vrijdag vóór 14:00 uur ontvangen, heb je jouw bestelling in de regel de volgende werkdag in huis.

Je ontvangt van ons een e-mail met daarin een track en trace code, hiermee kunt je jouw zending online volgen. Onze pakketten worden bezorgd door DHL.

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar ons zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd te worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via webshop@klingele.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede order retour ontvangen is.

Voor het terugsturen van jouw bestelling kun je gebruik maken van het Pickup parcelshop netwerk van DPD. In Nederland zijn ruim 750 Pickup Parcelshops beschikbaar. Kijk op de Pickup parcelshop finder voor de Pickup parcelshop bij jou in de buurt.

Het retouradres is:

Klingele Golfkarton C.V. – Packaging Nijmegen
Binderskampweg 27
6545 CA Nijmegen

Bij de retourzending dient een retourformulier ingevuld bijgevoegd te worden.
Alleen als het volledige retourformulier is ingevuld en bijgesloten, kunnen wij de retour gestuurde goederen verwerken.

Let op: retourneren is niet mogelijk voor producten die volgens de specificaties van jou als klant gemaakt zijn. Denk hierbij aan een specifieke kwaliteit, bedrukking of op maat gemaakt artikel.

Retourformulier.pdf