Filters

Toont alle 2 resultaten

Verzenddozen

Heb je een bedrijf of webshop en verzend je veel pakketten naar klanten? Dan is een goede, beschermende verzenddoos natuurlijk onmisbaar. In de webshop van Klingele24 vind je een ruim assortiment verzenddozen van hoge kwaliteit in verschillende formaten. Wat dacht je van de Gigafix boek verzendverpakking of de Packfix verzenddoos?  Voor elk artikel hebben wij een geschikte verzenddoos. Onze dozen zet je eenvoudig en razendsnel in elkaar en hebben een hoge draagkracht. Bovendien bieden ze maximale bescherming aan de inhoud. Zo ben je ervan verzekerd dat je pakket onbeschadigd bij de ontvanger aankomt. Verzend je kleine pakketten die door de brievenbus passen? Kijk dan bij ons assortiment postverpakkingen.

Kartonnen verzendverpakkingen

Onze verzenddozen zijn gericht op gemak, bescherming en snelheid. Ze zijn eenvoudig op te zetten en zijn licht van gewicht. In ons assortiment vind je verzenddozen van enkelgolf en dubbelgolf karton. Enkelgolf is geschikt voor het verpakken van lichte of onbreekbare spullen tot zo’n 10 kilo. Met een dubbelgolf kartonnen verzenddoos kun je tot maximaal 40 kilo aan inhoud verpakken. De dubbele kartonnen laag biedt extra bescherming en is net wat beter bestand tegen vocht dan een doos van enkelgolfkarton. een aantal verzenddozen van Klingele24 zijn geschikt om met de post te verzenden. Ben je op zoek naar speciale verzenddozen voor flessen wijn en bier? Kijk dan bij onze drankverpakkingen.

Duurzame verzendverpakkingen

Alle producten van Klingele24 worden gemaakt van bomen uit duurzaam beheerde bossen. In ons assortiment verzenddozen heb je de keuze uit bruin of wit karton. Bruin karton bestaat tot 90% uit gerecycled karton. Bij wit karton ligt dit percentage wat lager, vanwege de gebleekte toplaag. Wit karton geeft daarentegen een luxere uitstraling en is zeer geschikt voor bedrukking.

Verzenddoos op maat

Ben je op zoek naar een verzenddoos in een specifieke maat, wil je jouw verzendverpakking laten bedrukken of wil je meer dan 300 dozen bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij sturen je geheel vrijblijvend een op maat gemaakte offerte voor jouw order.

Verzenddoos kopen?

Op zoek naar verzenddozen van hoge kwaliteit? Dan ben je bij Klingele24 aan het juiste adres! Bij besteding vanaf € 100,- is de verzending gratis en op werkdagen wordt je bestelling binnen 24 uur geleverd. Heb je nog vragen of wil je graag advies over de verschillende opties? Neem dan contact op met onze klantenservice.