Luxe verzendverpakking


Een luxe verzendverpakking draagt bij aan de professionele uitstraling van jouw bedrijf. Dus wil je ontvangers verrassen met een mooie kartonnen verzenddoos of denk je na over jouw logo op de verpakking? Het zijn maar een paar van de mogelijkheden die we bieden, omdat we begrijpen wat jij belangrijk vindt.

  • Duits familiebedrijf
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Producent van duurzame golfkartonnen verpakkingen

Onze verzendverpakkingen zijn beschikbaar in bruin karton en in wit karton. In wit zorg je eenvoudig voor een meer luxe uitstraling, vooral in combinatie met onze bedrukking. Voor de stevigheid en mogelijkheden maakt het niet uit. Zowel het bruine als witte karton is goed van kwaliteit. Bestel verzendverpakkingen met handige sluitingen, en dozen die je plano (dus plat) ontvangt en daarna eenvoudig zelf in elkaar vouwt.

Wit karton met bedrukking: pure luxe

De meest luxe verpakking om te verzenden leveren we met ons witte karton, inclusief bedrukking met bijvoorbeeld het logo van jouw bedrijf. We zijn jouw groothandel in verzendverpakkingen, voor superstevig karton in allerlei uitvoeringen. Iedere verzendverpakking is bij ons een goede keuze. We gebruiken duurzaam karton, dat in het geval van bruin karton bestaat uit 90% gerecycled materiaal. Bovendien is het karton altijd 100% recyclebaar, dus draagt het bij aan de duurzame initiatieven die je als bedrijf ondersteunt en omarmt.

Luxe verzendverpakking kopen: online bestellen

Onze luxe verzendverpakkingen bestel je eenvoudig online. We leveren de verpakkingen in enkelgolfkarton voor verzendingen tot 10 kilo en dubbelgolfkarton voor verzendingen tot 40 kilo. En zoek je advies over het geschikte karton of ben je benieuwd hoe andere bedrijven onze dozen gebruiken? We leveren de luxe die je zoekt, terwijl we de kosten laag houden om de prijzen niet te hoog op te laten lopen. Dat geldt ook voor bedrukking en maatwerk bij grote aantallen, dus vraag ons naar de mogelijkheden als je daar meer over wilt weten.Wil je advies van onze golfkarton-specialisten? Of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 88 1449 000 of stuur ons een e-mail naar webshop@klingele.com. Dan nemen we snel contact met je op.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van creativiteit met karton! Of je nu een fervent knutselaar bent of gewoon op zoek bent naar een duurzame manier om je creatieve ideeën tot leven te brengen, karton is het ideale canvas. Er kan heerlijk mee worden geknutseld, een prachtige kunstwerk van worden gemaakt, prototypes en maquettes van worden gemaakt en zo is er nog veel meer mee mogelijk. Kijk op Pinterest voor leuke ideeën!

Volg ons op Instagram, Facebook, Linkedin en Youtube voor meer inspiratie.