Groothandel verzendverpakkingen


We zijn jouw groothandel in verzendverpakkingen. Sterker nog, we zijn de producent van de verpakkingen in golfkarton. Dat betekent dat we produceren waar jij naar zoekt, ook als dat afwijkt van ons standaard assortiment. We leveren maatwerk en kunnen de dozen en enveloppen in bruin en wit karton zelfs bedrukken met bedrijfslogo’s of andere uitingen.

  • Duits familiebedrijf
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Producent van duurzame golfkartonnen verpakkingen

Zoek je kartonnen verzendverpakkingen in hoge kwaliteit? We gebruiken duurzaam golfkarton, beschikbaar in enkelgolfkarton en dubbelgolfkarton. Uiteraard leveren we de verpakkingen in verschillende formaten en afmetingen, van heel klein tot veel groter en extra stevig. Dus wil je kleine en platte producten, kleding of bijvoorbeeld drank verzenden? Wij zijn de groothandel die je zoekt.

Hoge kwaliteit voor een lage prijs

Als eigen producent en groothandel in verzendverpakkingen kunnen we de kosten laag houden, dus berekenen we scherpe prijzen. We leveren in grote volumes, net als op maat in kleinere aantallen. Dus zoek je een fles verzendverpakking of gaat het je om andere specifieke zendingen? Als jij iets wilt verzenden kunnen wij daarvoor waarschijnlijk de verzendverpakking leveren. Dat doen we standaard in duurzaam golfkarton, dat bij bruin karton voor 90% bestaat uit hergebruikt karton en dat natuurlijk 100% recyclebaar is.

Bij de groothandel verzendverpakkingen kopen: online bestellen

Bestel de verzendverpakkingen en dozen of enveloppen die je nodig hebt rechtstreeks bij de groothandel, of beter nog bij de producent. Wij zijn jouw producent en groothandel. Dat betekent dat je een scherpe prijs betaalt én dat je rechtstreeks spreekt met de specialist. Dus heb je een vraag over de gebruikte materialen, over de beste keuze voor jouw verpakkingen of over wat je er allemaal mee kunt verzenden? We vertellen je graag meer, zodat jij de juiste keuze maakt voor een verzendverpakking.



Wil je advies van onze golfkarton-specialisten? Of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 88 1449 000 of stuur ons een e-mail naar webshop@klingele.com. Dan nemen we snel contact met je op.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van creativiteit met karton! Of je nu een fervent knutselaar bent of gewoon op zoek bent naar een duurzame manier om je creatieve ideeën tot leven te brengen, karton is het ideale canvas. Er kan heerlijk mee worden geknutseld, een prachtige kunstwerk van worden gemaakt, prototypes en maquettes van worden gemaakt en zo is er nog veel meer mee mogelijk. Kijk op Pinterest voor leuke ideeën!

Volg ons op Instagram, Facebook, Linkedin en Youtube voor meer inspiratie.