Wijnverpakking kopenHoe kun je een wijnverpakking kopen in 1, 2, 3? We leggen het je uit, het is namelijk helemaal niet moeilijk. Je kiest bij ons altijd voor duurzaam golfkarton, dat ondertussen oersterk is. Dat is het voordeel van ons moederbedrijf met bijna 100 jaar ervaring. Wij weten hoe een goede verpakking voor wijn in elkaar zit.


  • Duits familiebedrijf
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Producent van duurzame golfkartonnen verpakkingen

Dus zoek je een kartonnen wijnverpakking, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Duurzaamheid is bij ons standaard, dus daarover hoef je alvast niet meer na te denken. De wijnverpakking kies je vervolgens door na te denken over 3 dingen:

1. Het aantal flessen
Wil je één fles, 2 flessen, 3 flessen of 6 flessen versturen? Zorg dat je de wijnverpakking helemaal vult, om die zo efficiënt mogelijk te gebruiken (dat is bovendien duurzamer, dus dan ben je goed bezig).
2. Het type verpakking
Zoek je gewoon een wijndoos, zonder poespas? Of ben je op zoek naar een originele verpakking? Er zijn leuke alternatieven beschikbaar, om zeker weten een glimlach op het gezicht van de ontvanger te toveren.
3. De hoeveelheid die je nodig hebt
Wij zijn jouw groothandel in wijnverpakkingen, dus bestel het aantal dat je nodig hebt. Bestel er eentje, een paar of een hele lading waarmee je voorlopig vooruit kunt.

Wijnverpakking kopen: online bestellen

Zie je wel? Een wijnverpakking kopen is helemaal niet moeilijk. Wij zorgen voor het duurzame golfkarton en voor verpakkingen waar wijnflessen inpassen. Zo hoef jij je daarover in ieder geval niet druk te maken. En wil je grote wijnflessen of unieke vormen versturen? Stel ons je vragen, dan vinden we samen met jou de doos die je daarvoor het best kunt gebruiken.Wil je advies van onze golfkarton-specialisten? Of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 88 1449 000 of stuur ons een e-mail naar webshop@klingele.com. Dan nemen we snel contact met je op.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van creativiteit met karton! Of je nu een fervent knutselaar bent of gewoon op zoek bent naar een duurzame manier om je creatieve ideeën tot leven te brengen, karton is het ideale canvas. Er kan heerlijk mee worden geknutseld, een prachtige kunstwerk van worden gemaakt, prototypes en maquettes van worden gemaakt en zo is er nog veel meer mee mogelijk. Kijk op Pinterest voor leuke ideeën!

Volg ons op Instagram, Facebook, Linkedin en Youtube voor meer inspiratie.