Kartonnen wijnverpakking


De kartonnen wijnverpakking is de beste wijnverpakking. Zo, dat is eruit. En je had waarschijnlijk niet anders van ons verwacht, omdat dit is waar we sterk in zijn. De verpakkingen voor wijn in karton zijn er in allerlei afmetingen en aantallen, en zijn altijd gemaakt van ons duurzame golfkarton.

 
  • Duits familiebedrijf
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Producent van duurzame golfkartonnen verpakkingen

Dus vind je het belangrijk om een verantwoorde keuze te maken, waarvoor je bovendien niet te veel betaalt? Dat is precies waar we goed in zijn met een wijnverpakking van karton. Het materiaal is oersterk en beschikbaar in handige dozen. Dat geldt voor één fles, voor 2 flessen, voor 3 flessen en natuurlijk voor 6 flessen.

Wijnverpakking van karton: duurzaam golfkarton

Voor de wijnverpakking  gebruiken we duurzaam golfkarton. Dat is een uitstekende keuze als je iets wilt verzenden, dat eigenlijk heel kwetsbaar is. Een fles wijn is waardevol, en kwetsbaar door het gebruik van glas. Dat vraagt dus om een stevige verpakking, die voldoende bescherming biedt. Dat hoef je ons moederbedrijf niet te vertellen, Klingele heeft bijna 100 jaar ervaring.

Tip: zoek je een originele wijnverpakking, die ondertussen toch heel sterk is? Ook daar zijn we goed in. We begrijpen het heel goed dat je wilt opvallen met een twist, bijvoorbeeld als je een relatiegeschenk verstuurt.

De kartonnen wijnverpakking hoeft ondertussen niet veel te wegen, terwijl je toch kiest voor een stevig materiaal. Dat scheelt weer in het totale gewicht, iets dat zowel kosten als onnodige milieu-uitstoot bespaart. Dat is win-win, iets dat we bij Klingele al heel lang weten. Onze klanten vragen om verpakkingen die licht van gewicht zijn, die de flessen goed beschermen en die ondertussen heel degelijk aanvoelen. Dus dat is waar we goed in zijn.

Kartonnen wijnverpakking kopen: online bestellen

De wijnverpakking in karton is er in verschillende afmetingen en uitvoeringen, net als die voor bier en andere drank. De dozen zitten stevig in elkaar, of laten zich makkelijk vouwen nadat we ze efficiënt hebben verzonden. Daar hebben we allemaal voor je over nagedacht, en uitgebreid mee getest. Het resultaat is een verpakking zoals je die zou bedenken als je er lang genoeg over nadenkt. En die dus precies past bij de manier waarop jij de fles(sen) wijn graag wilt verzenden. Met onze kartonnen wijnverpakking bieden we je precies aan waar je naar zoekt. Het is een stevig doos van licht gewicht, waarin je de fles(sen) makkelijk kunt versturen. En waarmee je zeker weet dat ze goed aankomen bij de ontvanger. Bestel online de wijnverpakkingen in karton, en ervaar hoe het voor de uiteindelijke ontvanger de juiste keuze blijkt.Wil je advies van onze golfkarton-specialisten? Of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 88 1449 000 of stuur ons een e-mail naar webshop@klingele.com. Dan nemen we snel contact met je op.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van creativiteit met karton! Of je nu een fervent knutselaar bent of gewoon op zoek bent naar een duurzame manier om je creatieve ideeën tot leven te brengen, karton is het ideale canvas. Er kan heerlijk mee worden geknutseld, een prachtige kunstwerk van worden gemaakt, prototypes en maquettes van worden gemaakt en zo is er nog veel meer mee mogelijk. Kijk op Pinterest voor leuke ideeën!

Volg ons op Instagram, Facebook, Linkedin en Youtube voor meer inspiratie.