Wijnverpakking


De beste wijnverpakking bestel je eenvoudig online. Onze dozen zijn gemaakt van duurzaam golfkarton, dat superstevig in elkaar zit. Ondertussen zijn de dozen zo licht mogelijk van gewicht, om die heel duurzaam te verzenden. Het zijn slechts een paar eigenschappen van de geweldige verpakkingen, als resultaat van bijna 100 jaar ervaring bij ons moederbedrijf Klingele.

  • Duits familiebedrijf
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Producent van duurzame golfkartonnen verpakkingen
De wijnverpakking doos die je bij ons bestelt is altijd 100% logistiek-proof. De dozen zijn ontwikkeld om wijn te versturen, dus dat is precies waar ze goed in zijn. Bovendien is het karton natuurlijk geschikt om te recyclen en gebruiken we duurzame grondstoffen. De wijnverpakking leveren we plat, waarna je die zelf eenvoudig tot een doos vouwt. Daarvoor hebben we een instructie beschikbaar, al is de kans groot dat je die niet nodig hebt. Zo maken we het jou makkelijk, waarna je de doos als wijnverpakking natuurlijk kunt sluiten met tape.

Tip: wil je een wijnverpakking bestellen en die personaliseren? Plak het bedrijfslabel erop of kies voor een andere uiting. Zo maak je extra indruk op jouw klanten, terwijl je kiest voor onze verpakkingsdozen van de hoogste kwaliteit.

Stevige doos, maar licht van gewicht

De wijnverpakking die je bij ons kiest is altijd een stevige doos. Tegelijkertijd is de doos licht van gewicht. Dat combineert twee voordelen. Het is enerzijds een heel duurzame verpakking, met minimale invloed op het milieu. Aan de andere kant is de doos lekker stevig, bijvoorbeeld om 3 flessen te verpakken. Wij begrijpen wat er belangrijk is als je kiest voor een kartonnen wijnverpakking. Daar hebben we rekening mee gehouden bij de ontwikkeling, zodat jij kiest voor de beste kwaliteit. Dus wil je een wijnverpakking kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bovendien kies je net zo makkelijk voor een originele wijnverpakking. Daarmee val je lekker op, en kun je de ontvanger natuurlijk op een heel leuke manier verrassen. En zoek je aan de andere kant naar een extra duurzame wijnverpakking of wil je daarover graag meer weten? Dan vertellen we je graag meer! We hechten veel waarde aan duurzaamheid. Uiteindelijk zijn we jouw online groothandel in wijnverpakkingen. Dat betekent dat we graag meedenken over de mogelijkheden, en je precies de verpakkingen leveren die je nodig hebt. Je kunt ze online bestellen, waarna wij er uit voorraad meteen mee aan de slag gaan.

Wijnverpakking kopen: online bestellen

Wil je een wijnverpakking kopen door die gewoon online te bestellen? Inderdaad, zo makkelijk werkt het bij ons. We hebben de verpakkingen op voorraad, dus zorgen ervoor dat je die standaard snel in huis hebt.Wil je advies van onze golfkarton-specialisten? Of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 88 1449 000 of stuur ons een e-mail naar webshop@klingele.com. Dan nemen we snel contact met je op.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van creativiteit met karton! Of je nu een fervent knutselaar bent of gewoon op zoek bent naar een duurzame manier om je creatieve ideeën tot leven te brengen, karton is het ideale canvas. Er kan heerlijk mee worden geknutseld, een prachtige kunstwerk van worden gemaakt, prototypes en maquettes van worden gemaakt en zo is er nog veel meer mee mogelijk. Kijk op Pinterest voor leuke ideeën!

Volg ons op Instagram, Facebook, Linkedin en Youtube voor meer inspiratie.