Originele wijnverpakking


Je zoekt een originele wijnverpakking: daar hebben we wel een paar ideeën over. Sterker nog, we durven wel te beweren dat we alles al een keer voorbij hebben zien komen. Van luxe wijnverpakkingen tot cadeaus waarmee je gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger tovert. Dus wil je het een keer anders aanpakken, bijvoorbeeld voor een relatiegeschenk? Bestel de wijnverpakkingen met een originele invalshoek.

 • Duits familiebedrijf
 • Meer dan 100 jaar ervaring
 • Producent van duurzame golfkartonnen verpakkingen

5 originele ideeën om wijn te verpakken

We zouden een museum kunnen inrichten met wat we allemaal voorbij hebben zien komen. Ons moederbedrijf Klingele heeft bijna 100 jaar ervaring, dus die hoef je echt niets meer te vertellen. Met ons maatwerk kunnen we alles maken en leveren wat je wilt. Toch begrijpen we dat je zoekt naar een paar ideeën voor een originele wijnverpakking. Daarom doen we in ieder geval alvast vijf suggesties:

 • Van verpakking tot wijnrek
 • Zoek je een luxe wijnverpakking die na het uitpakken meteen goed van pas komt? Te veel wijn moet in een rek, om de flessen horizontaal neer te leggen. Hoe handig is het dan als de verpakking zelf uitklapt tot een wijnrek om een aantal flessen in te plaatsen? Slim bedacht en reuze-handig, dus een geweldige keuze.
 • Ideaal als wijnkoeler
 • Witte wijn en rosé wil je lekker koel houden, en zelfs rode wijn mag niet te warm worden als heel de dag de zon schijnt. Hoe handig is dan een verpakking voor wijn die je daarna kunt gebruiken als koeler? Met bijvoorbeeld kurk aan de binnenzijde houd je de temperatuur van de wijn makkelijk veel langer vast.
 • Met ruimte voor kaa(r)sjes
 • Doe een wijnverpakking cadeau en bied daarmee ruimte aan voor een paar romantische kaarsjes of voor een paar lekkere kaasjes. Als handige standaard of een klein tafeltje zorg je ervoor dat de verpakking goed van pas komt, precies op het moment als de wijn eenmaal is ingeschonken.
 • Als dienblad voor de wijn
 • En moet je de wijn nog opdienen? Kies dan bijvoorbeeld voor een originele wijnverpakking zoals die met een dienblad. De verpakking wordt een blad om de wijn te serveren, en daar vervolgens uitgebreid van te genieten.
 • Met de wijn in de buik
 • Wat je er precies aan hebt weet niemand, maar er zijn robot-verpakkingen en andere dieren en mensen die de fles in hun buik hebben. Dat ziet er geweldig uit, waardoor het zomaar een leuk accessoire of een sieraad bij de ontvanger thuis kan worden.
  En zoek je naar een wijnverpakking voor 3 flessen of een specifieke verpakking die bijvoorbeeld duurzaam is? Wij kunnen het je allemaal leveren.

  Originele wijnverpakking kopen: online bestellen

  Je kunt de originele wijnverpakking gewoon online kopen, we zijn de webshop waar je dat eenvoudig zelf regelt. Wij gaan daar meteen voor je mee aan de slag. Of stel ons voor wat je in gedachten hebt, als luxe verpakking of leuk cadeau om iemand mee te verrassen. We zijn heel benieuwd, en misschien haalt het de top-5 met ideeën hierboven uiteindelijk wel.  Wil je advies van onze golfkarton-specialisten? Of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 88 1449 000 of stuur ons een e-mail naar webshop@klingele.com. Dan nemen we snel contact met je op.

  Ontdek de eindeloze mogelijkheden van creativiteit met karton! Of je nu een fervent knutselaar bent of gewoon op zoek bent naar een duurzame manier om je creatieve ideeën tot leven te brengen, karton is het ideale canvas. Er kan heerlijk mee worden geknutseld, een prachtige kunstwerk van worden gemaakt, prototypes en maquettes van worden gemaakt en zo is er nog veel meer mee mogelijk. Kijk op Pinterest voor leuke ideeën!

  Volg ons op Instagram, Facebook, Linkedin en Youtube voor meer inspiratie.