Golfkarton


Golfkarton is goed van kwaliteit, licht van gewicht en geschikt voor allerlei verpakkingen. Dat wil zeggen, als je kiest voor onze toepassingen natuurlijk. Je kunt golfkarton kopen als particulier of dat in grote hoeveelheden bestellen als bedrijf. Dus wil je daarin drank verzenden, het gebruiken als verhuisdozen of er gewoon mee knutselen? Geen probleem, we zijn jouw groothandel, leverancier én producent van het karton dat je nodig hebt.
  • Duits familiebedrijf
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Producent van duurzame golfkartonnen verpakkingen
Ons golfkarton maken we zoveel mogelijk van gerecyclede materialen. Bovendien maken we zelf verpakkingen die zich weer goed laten hergebruiken en recyclen. Op die manier dragen we bij aan circulaire doelstellingen, zowel binnen ons bedrijf als bij de klant. Ook gebruiken we minimale hoeveelheden van grondstoffen, terwijl we superstevige dozen en verpakkingen maken. Onze verhuisdozen zijn bijvoorbeeld geschikt tot een gewicht van 50 kilo!  

Ideaal voor verzendverpakkingen en verhuisdozen

Wil je golfkarton kopen als particulier of wil je het zakelijk bestellen? Je hebt daarmee allerlei mogelijkheden. De verpakking is bijvoorbeeld goed geschikt om er producten mee te verzenden of versturen. En wil je golfkarton platen kopen of zoek je naar een rol? Het zijn zomaar een paar mogelijkheden, die we je als groothandel, leverancier en producent kunnen bieden. De golfkarton doos gebruik je bijvoorbeeld als verzendverpakking, als verhuisdoos of als vouwdoos. De dozen vouw je zelf eenvoudig in elkaar, nadat je ze plano (dus plat) van ons hebt ontvangen. Dankzij de autolock-bodem kan dit maar op één manier en doe je het dus automatisch goed. En wil je golfkarton kopen om ermee te knutselen? Ook daarvoor bieden we mogelijkheden, zowel voor particulieren als voor scholen, verenigingen en instellingen die daar naar op zoek zijn.
 

Als drankverpakking of postdoos

Je kunt ons golfkarton kopen voor allerlei toepassingen. Dus zoek je naar een stevige drankverpakking, waarin je bier, wijn of iets anders kunt verzenden? Dankzij dubbelgolfkarton kun je er veel meer gewicht in plaatsen, zonder dat de doos zal scheuren, breken of op een andere manier zal vervormen. En gaat het je om postdozen, die je kunt inzetten als brievenbusverpakking? Het is een alternatief voor de envelop, al kunnen we natuurlijk ook enveloppen leveren. Als het gemaakt is van papier of een toepassing heeft in karton zijn wij er sterk in. Bovendien zijn we zelf de producent van de kartonnen verpakkingen, dus hebben we die altijd op voorraad en kunnen we je precies leveren wat je zoekt.
 

Golfkarton kopen

Je kunt online het golfkarton kopen wat je nodig hebt. Of neem contact met ons op, bij vragen en als je een grote bestelling wilt plaatsen. Dan bespreken we samen de mogelijkheden. Als groothandel, leverancier en producent kunnen we je er op iedere mogelijke manier mee helpen. Wij zijn jouw specialist in golfkarton voor dozen en alle andere soorten verpakkingen. Die zitten stevig in elkaar, bieden handige extra’s en zijn goed geschikt om keer op keer te gebruiken.Wil je advies van onze golfkarton-specialisten? Of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 88 1449 000 of stuur ons een e-mail naar webshop@klingele.com. Dan nemen we snel contact met je op.
Ontdek de eindeloze mogelijkheden van creativiteit met karton! Of je nu een fervent knutselaar bent of gewoon op zoek bent naar een duurzame manier om je creatieve ideeën tot leven te brengen, karton is het ideale canvas. Er kan heerlijk mee worden geknutseld, een prachtige kunstwerk van worden gemaakt, prototypes en maquettes van worden gemaakt en zo is er nog veel meer mee mogelijk. Kijk op Pinterest voor leuke ideeën! Volg ons op Instagram, Facebook, Linkedin en Youtube voor meer inspiratie.