Golfkarton kopen om te knutselen


Je wilt golfkarton kopen om te knutselen. We zijn jouw groothandel, leverancier én producent van dit materiaal. Dat betekent dat we er meer dan voldoende van hebben liggen. Dat we normaal gesproken verwerken tot bijvoorbeeld drankverpakkingen en vouwdozen. En ben je op zoek naar goedkoop golfkarton om mee te kunnen knutselen? Dan kun je ook dat natuurlijk gewoon bij ons bestellen.

  • Duits familiebedrijf
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Producent van duurzame golfkartonnen verpakkingen

Enkelgolfkarton en dubbelgolfkarton

Je hebt de keuze uit verschillende soorten golfkarton om mee te knutselen. Dus zoek je een doos als basis of gaat het je gewoon om het karton op een rol of in de vorm van een plaat? Maak je keuze uit golfkarton in een enkele of een dubbele laag. En bestel dat in de standaard bruine kartonkleur of in wit karton, afhankelijk van wat je ermee wilt doen. Zo zorg je ervoor dat je voor de kinderen voldoende karton beschikbaar hebt. Of dat je daar zelf mee aan de slag kunt natuurlijk. Wij bieden je de volledige vrijheid, met het goedkope golfkarton dat je kunt kopen om te knutselen. Bestel platen of een rol, net als de materialen die bij ons overblijven. We denken graag met je mee over de mogelijkheden, zodat jij daar op een creatieve manier mee aan de slag kunt.

Golfkarton kopen om te knutselen

We weten van onze klanten dat ze graag knutselen met golfkarton. Daarvoor hebben we een aantal specials beschikbaar, al kun je ook gewoon aan de slag met een plaat of een rol van het karton. Dus wil je hiermee gaan knutselen of ervoor zorgen dat je voldoende golfkarton achter de hand hebt? Vertel ons wat je van plan bent en waar je behoefte aan hebt. Dan denken we graag met je mee over de mogelijkheden. En belangrijker, we zorgen ervoor dat je goedkoop golfkarton kunt kopen om te knutselen.

Wil je advies van onze golfkarton-specialisten? Of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 88 1449 000 of stuur ons een e-mail naar webshop@klingele.com. Dan nemen we snel contact met je op.