Golfkarton op rol kopen


Je wilt golfkarton op rol kopen: als groothandel, leverancier en producent van karton kunnen we dat natuurlijk leveren. Vertel ons wat je nodig hebt of hoe je het wilt gaan gebruiken. Dan denken we graag met je mee over de mogelijkheden. Zo maak je de juiste keuze, voor karton dat je op de gewenste manier kunt verwerken. En heb je vaker golfkarton nodig of gaat het om een grote bestelling? Dan profiteer je natuurlijk van de beste prijs.

  • Duits familiebedrijf
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Producent van duurzame golfkartonnen verpakkingen

Je kunt een rol golfkarton kopen om daar zelf mee te knutselen of op een andere manier mee aan de slag te gaan. Het is het basisproduct dat we maken van de grondstoffen die we daarvoor gebruiken. De rollen en platen verwerken we normaal gesproken tot dozen. Als drankverpakking, vouwdoos, verhuisdoos of bijvoorbeeld verzendverpakking. Wil je dat zelf doen of heb je er andere plannen mee? Dan kun je het karton bestellen voordat we het verwerken.

Rol golfkarton kopen

Je kunt een rol golfkarton kopen, net als de platen die we gebruiken om dozen van te maken. Op die manier heb je zelf meer vrijheid met het karton, om het te gebruiken zoals je van plan bent.

Tip: twijfel je over de juiste manier om karton te bestellen? Vertel ons waar je aan werkt of wat je van plan bent. Dan denken onze specialisten met je mee en adviseren we je over de beste mogelijkheid.

Ons golfkarton is standaard zeer goed van kwaliteit. Bovendien heb je de keuze uit allerlei afmetingen en varianten. Dus zoek je kraftpapier of gaat het je om golfkarton in een enkele of een dubbele laag? We leveren karton in de typische bruine kleur en in wit. En natuurlijk in iedere afmeting, dus vertel ons gewoon waar je naar op zoek bent. Dan zorgen wij ervoor dat je een rol of andere maat karton kunt bestellen.

Maatwerk: allerlei mogelijkheden

Dankzij maatwerk is er van alles mogelijk. We zijn jouw online groothandel en leverancier, en bovendien zelf producent van het karton. Dat betekent dat we het precies kunnen maken op de manier die jij nodig hebt. Je kunt een rol golfkarton kopen om daar meteen mee aan de slag te gaan. Of om ervoor te zorgen dat je er voldoende van achter de hand hebt natuurlijk. Dat doen wij namelijk ook, zodat we het golfkarton in de meeste gevallen direct vanuit voorraad kunnen leveren.

Golfkarton op rol kopen

Dus wil je golfkarton op rol kopen? Bij ons betaal je een scherpe prijs, voor karton van de beste kwaliteit. Dat blijkt uit de stevigheid en uit het lage gewicht. We gebruiken zo min mogelijk grondstoffen, terwijl je ondertussen kunt rekenen op een superstevig geheel. Zo kies je voor het beste van twee werelden, wat samenkomt in de rollen, platen en natuurlijk in de dozen en andere verpakkingen die we leveren. Bestel jouw rol golfkarton, gewoon door contact met ons op te nemen en aan te geven waar je naar op zoek bent.

Wil je advies van onze golfkarton-specialisten? Of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 88 1449 000 of stuur ons een e-mail naar webshop@klingele.com. Dan nemen we snel contact met je op.