Golfkarton platen kopen


Golfkarton platen kopen: het is de makkelijkste manier om ze zelf te verwerken zoals je wilt. Dus ben je niet op zoek naar onze drankverpakkingen, vouwdozen en verhuisdozen? Gebruik de platen om mee te knutselen of om ze op een andere manier te verwerken. De platen bieden dezelfde hoge kwaliteit die je van ons kent, maar dan als basisproduct zoals wij daar normaal gesproken mee aan de slag gaan.

  • Duits familiebedrijf
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Producent van duurzame golfkartonnen verpakkingen

Platen: enkel of dubbel golfkarton

De platen golfkarton die je kunt kopen zijn er in allerlei afmetingen en uitvoeringen. Dus gaat het je om enkel golfkarton of dubbel golfkarton? Zoek je naar wit karton of naar de standaard bruine kleur? Wij gebruiken verschillende soorten karton voor de verpakkingen die we maken. Dat betekent dat we jou in de meeste gevallen precies kunnen leveren waar je naar op zoek bent. We zijn jouw online groothandel, leverancier en producent van golfkarton. Dat betekent dat we dit materiaal goed kennen, en het op allerlei manieren verwerken. Tegelijkertijd begrijpen we ook dat jij golfkarton platen wilt kopen, voordat wij ermee aan de slag gaan. Je hebt dan zelf de vrijheid om er iets anders van te maken. Of om het op een andere manier te gebruiken, afhankelijk van wat je van plan bent.

Golfkarton platen kopen

Vertel ons hoe je de golfkarton platen wilt gebruiken. Dan helpen we je de juiste keuze te maken, bijvoorbeeld op basis van de afmetingen en het type karton dat je daarvoor kunt gebruiken. Wij kennen de meeste toepassingen en hebben er sowieso het karton voor beschikbaar. Dat kunnen we leveren in grote hoeveelheden of een kleinere oplage, afhankelijk van wat je nodig hebt. Neem contact met ons op, dan helpen we je de golfkarton platen te kopen die je zoekt.Wil je advies van onze golfkarton-specialisten? Of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 88 1449 000 of stuur ons een e-mail naar webshop@klingele.com. Dan nemen we snel contact met je op.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van creativiteit met karton! Of je nu een fervent knutselaar bent of gewoon op zoek bent naar een duurzame manier om je creatieve ideeën tot leven te brengen, karton is het ideale canvas. Er kan heerlijk mee worden geknutseld, een prachtige kunstwerk van worden gemaakt, prototypes en maquettes van worden gemaakt en zo is er nog veel meer mee mogelijk. Kijk op Pinterest voor leuke ideeën!

Volg ons op Instagram, Facebook, Linkedin en Youtube voor meer inspiratie.