Duurzame wijnverpakking


Onze duurzame wijnverpakking is in alle opzichten een heel goede keuze. Jij betaalt niet te veel, terwijl wij gebruik maken van duurzame grondstoffen. En van verpakkingen die lang meegaan, waardoor ze bovendien goed geschikt zijn voor hergebruik of om te recyclen.

  • Duits familiebedrijf
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Producent van duurzame golfkartonnen verpakkingen
Dus wil je een wijnverpakking kopen, het liefst zo groen mogelijk (symbolisch dan, als dat niet jouw huisstijl is)? Die hebben we voor je. Kies voor duurzaam, waarvoor je ondertussen natuurlijk niet te veel betaalt. Zo helpen we jou beter te kiezen, om daarmee ook jouw klanten op een positieve manier te verrassen. Je kiest met iedere wijnverpakking die je bij ons bestelt standaard voor een duurzaam alternatief. Zonder dat jij het merkt gebruiken wij namelijk duurzame grondstoffen. Daar merk je niets van, omdat de dozen natuurlijk net zo sterk zijn als de traditionele modellen.

Duurzame wijnverpakking kopen: online bestellen

Ben je benieuwd wat we allemaal doen om onder andere een wijnverpakking duurzamer te maken? Ontdek bijvoorbeeld onze WellBag. Het is misschien geen wijndoos, maar het illustreert wel hoe we kijken naar het gebruik van materialen en naar duurzaamheid. Bovendien werkt ons moederbedrijf Klingele hard aan klimaatneutrale verpakkingen. Daarbij komen meer aspecten kijken dan je misschien zou denken, maar we streven er iedere dag naar om het een beetje beter te doen. Zo maak jij een duurzame keuze, die hopelijk zo snel mogelijk helemaal klimaatneutraal is.

Wij begrijpen wat jij belangrijk vindt, en helpen je daarom graag op weg met een duurzame wijnverpakking. En doe je daar een fles natuurwijn of een ander duurzaam alternatief in? Dan is dat helemaal in lijn met elkaar, dus kunnen we ons niet voorstellen dat jouw klanten daar niet blij van worden.Wil je advies van onze golfkarton-specialisten? Of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 88 1449 000 of stuur ons een e-mail naar webshop@klingele.com. Dan nemen we snel contact met je op.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van creativiteit met karton! Of je nu een fervent knutselaar bent of gewoon op zoek bent naar een duurzame manier om je creatieve ideeën tot leven te brengen, karton is het ideale canvas. Er kan heerlijk mee worden geknutseld, een prachtige kunstwerk van worden gemaakt, prototypes en maquettes van worden gemaakt en zo is er nog veel meer mee mogelijk. Kijk op Pinterest voor leuke ideeën!

Volg ons op Instagram, Facebook, Linkedin en Youtube voor meer inspiratie.