Wijndoos vouwen


Een wijndoos vouwen is heel makkelijk. En nee, dat zeggen we niet omdat wij er zoveel ervaring mee hebben. We weten zeker dat ook jij het niet moeilijk zal vinden. Uiteraard leggen we je graag uit hoe het werkt, maar de kans is groot dat dit helemaal niet nodig blijkt.

  • Duits familiebedrijf
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Producent van duurzame golfkartonnen verpakkingen
Dus wil je een doos bestellen en vervolgens de wijndoos vouwen? Bestel online de dozen die je nodig hebt, dan gaan wij daar meteen mee aan de slag. We versturen je de dozen plat, omdat dit natuurlijk veel efficiënter is. De doos hoeft pas open als er een fles wijn in gaat. Dat geldt voor in principe iedere wijndoos die je kunt vouwen, dus ook voor de luxe modellen in karton. Wat dat betreft verzenden we lekker efficiënt. En zorgen we er met de dozen voor dat jij die vervolgens simpel in elkaar kunt zetten. Superstevig bovendien, dus ook dat is niets om je druk over te maken. Als je online een wijndoos bestelt kies je daarmee voor ons hoogwaardige en duurzame golfkarton. Ons moederbedrijf heeft bijna 100 jaar ervaring met verpakkingen, dus we weten zeker dat je daarmee de juiste keuze maakt.

Wijndoos vouwen: online bestellen

Wil je zelf een wijndoos vouwen en die online bestellen? De dozen vouw je uit, waarna je de eventuele vakverdelers gebruikt om ruimte te maken voor meerdere flessen (niet bij de doos voor 1 fles, natuurlijk). Op die manier creëer je de plekken waar je de verschillende flessen in kunt plaatsen. Als je dat rechtop doet verdeel je het gewicht goed, en zorg je ervoor dat de flessen zo goed mogelijk beschermd zijn. Op die manier kun je zelf een wijndoos vouwen, die je online bij ons bestelt.Wil je advies van onze golfkarton-specialisten? Of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 88 1449 000 of stuur ons een e-mail naar webshop@klingele.com. Dan nemen we snel contact met je op.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van creativiteit met karton! Of je nu een fervent knutselaar bent of gewoon op zoek bent naar een duurzame manier om je creatieve ideeën tot leven te brengen, karton is het ideale canvas. Er kan heerlijk mee worden geknutseld, een prachtige kunstwerk van worden gemaakt, prototypes en maquettes van worden gemaakt en zo is er nog veel meer mee mogelijk. Kijk op Pinterest voor leuke ideeën!

Volg ons op Instagram, Facebook, Linkedin en Youtube voor meer inspiratie.