Wijndoos


De beste wijndoos is een stevige wijndoos. En een duurzame doos, die ondertussen licht van gewicht is. En die je zelf makkelijk in elkaar vouwt, om de verpakkingen in eerste instantie plano (dat betekent plat) te versturen. Als je er zo naar kijkt geldt er eigenlijk best een lijstje eisen. Wat dat betreft is het maar goed dat ons moederbedrijf Klingele bijna 100 jaar ervaring heeft met verpakkingen.

  • Duits familiebedrijf
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Producent van duurzame golfkartonnen verpakkingen
Een wijndoos verpakking bestel je eenvoudig online. Je hebt bij ons de keuze uit modellen voor 1, 2, 3 of 6 flessen. Dus zoek je een grotere verpakking of wil je de flessen liever los versturen? Dan ben je bij ons in alle gevallen aan het goede adres. We zijn jouw groothandel voor wijndozen, dus je hoeft online alleen maar aan te geven wat je nodig hebt. De wijndoos die je bij ons bestelt is standaard superstevig. Dat is belangrijk, omdat de wijn onderweg natuurlijk niet kapot moet gaan. Dat is heel vervelend voor de ontvanger, en bovendien zonde van de wijn. Tegelijkertijd kies je voor duurzaam golfkarton, dat licht van gewicht is. Daarmee besparen we onnodige grondstoffen, net als extra uitstoot tijdens het transport. Het is een win-win combinatie, die zich goed leent om wijn in een doos te verzenden. Wat ons betreft is het de ideale verpakking, iets dat we jou graag zelf laten ervaren.

Voor één of meerdere flessen en ook in luxe uitvoering

De wijndoos die je online bestelt is er natuurlijk in allerlei soorten, maten en varianten. Dus zoek je een oplossing om twee flessen te verzenden? Of gaat het je om een wijndoos in karton, waarbij je kiest voor een duurzaam product? Het zijn zomaar een paar voorbeelden van dat waar onze klanten om vragen. En wat we dus leveren, wij zijn ten slotte de moeilijkste niet. Als je zoekt naar een luxe wijndoos kunnen we je ook die natuurlijk leveren. Dat doen we plano, wat betekent dat de doos nog plat is als je die van ons ontvangt. Vervolgens kun je in een oogwenk zelf de wijndoos vouwen. Daarvoor hebben we instructies beschikbaar, maar die hebben we eigenlijk nog nooit iemand hoeven uitleggen. Inderdaad, omdat het zo eenvoudig is.

Wijndoos kopen: online bestellen

Dus wil je een wijndoos kopen? Die kun je bij ons gewoon online bestellen. Zo maken we het je graag makkelijk, als je wijn wilt verzenden. De dozen zijn er speciaal voor gemaakt, en zijn daarom superstevig en toch licht van gewicht. Bovendien kies je automatisch voor onze duurzame golfkarton, waarover we je natuurlijk graag meer vertellen.Wil je advies van onze golfkarton-specialisten? Of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 88 1449 000 of stuur ons een e-mail naar webshop@klingele.com. Dan nemen we snel contact met je op.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van creativiteit met karton! Of je nu een fervent knutselaar bent of gewoon op zoek bent naar een duurzame manier om je creatieve ideeën tot leven te brengen, karton is het ideale canvas. Er kan heerlijk mee worden geknutseld, een prachtige kunstwerk van worden gemaakt, prototypes en maquettes van worden gemaakt en zo is er nog veel meer mee mogelijk. Kijk op Pinterest voor leuke ideeën!

Volg ons op Instagram, Facebook, Linkedin en Youtube voor meer inspiratie.