Luxe wijndoos


Stuur champagne of een andere fles goede wijn in een luxe wijndoos. Het is misschien wel de mooiste, de meest degelijke en meest geslaagde verpakking die je kunt gebruiken. Gebruik de wijndoos voor een cadeau, waarmee je de ontvanger op een leuke manier verrast.

  • Duits familiebedrijf
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Producent van duurzame golfkartonnen verpakkingen
De luxe dozen voor wijn combineren ons duurzame golfkarton met een extra luxe afwerking. We gebruiken karton in de beste kwaliteit, en bedekken dat bijvoorbeeld met kraft papier. Op die manier ontstaat er een mooie luxe uitstraling, terwijl we de prijs aan de andere kant laag houden. Zo kun jij voordelig luxe dozen voor wijn bestellen, waarmee je de flessen op een geweldige manier verzendt. Als je de ontvanger extra wilt belonen of een beetje wilt verwennen is dit een uitstekende keuze. Wij zouden de volgende fles heel graag in deze verpakking van je ontvangen.

Doe de fles in een wijndoos cadeau

Dus wil jij een fles in een mooie wijndoos cadeau doen? Daar helpen we je graag mee met de verschillende luxe modellen. Het zijn dozen met dezelfde kwaliteit als onze andere modellen. Tegelijkertijd werken we de doos extra netjes af, voor een luxe uitstraling die past bij de fles die je wilt verzenden. De dozen leveren we plano, dus plat. Vervolgens kun je de wijndoos van karton net als ieder ander model heel eenvoudig zelf vouwen. Uiteraard hebben we ervoor gezorgd dat je dit zelf kunt én dat de doos de luxe uitstraling behoudt. En zoek je een wijndoos met meer luxe, bijvoorbeeld dankzij een magneetsluiting? Dat is slechts één methode om de doos netjes af te sluiten. Stel ons je vragen of doe een suggestie, dan is de kans groot dat we je ermee kunnen helpen. We hebben met 100 jaar ervaring al van alles voorbij zien komen. En we gaan nog graag aan de slag met nieuwe ideeën, voor pure luxe die past bij de fles die je iemand cadeau wilt doen.

Luxe wijndoos kopen: online bestellen

De luxe wijndoos die je wilt kopen kun je bij ons gewoon online bestellen. Dat is wel zo makkelijk, omdat wij er vervolgens mee aan de slag gaan en ervoor zorgen dat je de verpakking(en) snel in huis hebt. Dus wil je iemand verrassen met een goede fles wijn, en past daar een luxe doos bij? Dat begrijpen we, daarom hebben we luxe dozen beschikbaar die je daarvoor perfect kunt gebruiken. Zo weet je zeker dat de doos goed past bij de wijn, en dat je de ontvanger daar dus dubbel blij mee kunt maken.Wil je advies van onze golfkarton-specialisten? Of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 88 1449 000 of stuur ons een e-mail naar webshop@klingele.com. Dan nemen we snel contact met je op.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van creativiteit met karton! Of je nu een fervent knutselaar bent of gewoon op zoek bent naar een duurzame manier om je creatieve ideeën tot leven te brengen, karton is het ideale canvas. Er kan heerlijk mee worden geknutseld, een prachtige kunstwerk van worden gemaakt, prototypes en maquettes van worden gemaakt en zo is er nog veel meer mee mogelijk. Kijk op Pinterest voor leuke ideeën!

Volg ons op Instagram, Facebook, Linkedin en Youtube voor meer inspiratie.