Wijndoos van karton


Een wijndoos van karton is de beste keuze om een fles wijn te verzenden. Misschien had je niet anders van ons verwacht, als je ons moederbedrijf Klingele een beetje kent. We hebben bijna 100 jaar ervaring met kartonnen verpakkingen. Daarvoor gebruiken we vandaag de dag duurzaam golfkarton. Dat is milieuvriendelijk, superstevig en bovendien licht van gewicht.

  • Duits familiebedrijf
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Producent van duurzame golfkartonnen verpakkingen
De kartonnen wijndoos vormt de standaard in de markt. Al is het ene karton het andere niet. Wij maken sterke wijndozen, die tegelijkertijd licht van gewicht zijn. Dat vormt de basis voor een duurzame verpakking, omdat het bijdraagt aan meer efficiënte logistiek. Uiteraard is iedere wijndoos van karton bij ons uit het assortiment 100% logistiek-proof. We kennen de uitdagingen in de logistieke keten en weten wat een doos te verduren krijgt. Tegelijkertijd kennen we de kwetsbaarheid van flessen wijn, dus zorgen we voor de beste bescherming. Een kapotte fles wijn is namelijk niet alleen vervelend voor de ontvanger, het is ook gewoon zonde van de wijn. De kartonnen wijndoos die je bij ons bestelt ontvang je plano, dus plat. Je kunt die zelf in elkaar zetten. Daar hebben we instructies voor, maar die zal je waarschijnlijk niet nodig hebben. Het resultaat is een sterke wijndoos van karton, die beschikbaar is voor 6 flessen.

Sterke dozen voor flessen wijn

Een kartonnen wijndoos combineert alle eigenschappen die je belangrijk zou moeten vinden. Het is een duurzame keuze, geschikt voor webshop-bestellingen en zowel supersterk als licht van gewicht. Wat dat betreft blijft er weinig te wensen over, toch? Behalve de fles wijn natuurlijk, die erin gaat. En zoek je een doos voor zes flessen? Dankzij deze verpakking verpak je eenvoudig de flessen waar het om gaat. De tussenschotten gebruik je om de flessen hun eigen plek te geven, en te voorkomen dat ze tijdens de verzending tegen elkaar aan stoten. Dus zie je wel? We hebben overal voor je aan gedacht.

Wijndoos van karton kopen: online bestellen

Je kunt online de wijndoos van karton kopen. Die verzenden we plat, waarna je er zelf de doos van maakt. Wij hebben de dozen natuurlijk op voorraad, dus als je die online koopt gaan we daarmee meteen voor je aan de slag. Zo zorgen we ervoor dat je de verpakking(en) snel in huis hebt. En blijkt het toch niet de wijndoos voor jou? Het online bestellen van jouw wijndozen van karton maken we graag zo makkelijk mogelijk. Dus stel ons je vragen of plaats jouw bestelling, dan gaan we daar voor je mee aan de slag.Wil je advies van onze golfkarton-specialisten? Of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 88 1449 000 of stuur ons een e-mail naar webshop@klingele.com. Dan nemen we snel contact met je op.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van creativiteit met karton! Of je nu een fervent knutselaar bent of gewoon op zoek bent naar een duurzame manier om je creatieve ideeën tot leven te brengen, karton is het ideale canvas. Er kan heerlijk mee worden geknutseld, een prachtige kunstwerk van worden gemaakt, prototypes en maquettes van worden gemaakt en zo is er nog veel meer mee mogelijk. Kijk op Pinterest voor leuke ideeën!

Volg ons op Instagram, Facebook, Linkedin en Youtube voor meer inspiratie.