Vouwdozen op maat


  Vouwdozen op maat garanderen de degelijke verzending van alles wat je wilt versturen. Onze dozen zijn superstevig, licht van gewicht en gemaakt van de hoogste kwaliteit golfkarton. Sterker nog, we maken de dozen zelf: dus we kunnen je daar alles over vertellen. Met meer dan 100 jaar ervaring weten we wat er belangrijk is, en hebben we dozen ontwikkeld die licht van gewicht zijn en toch maximale betrouwbaarheid bieden.

  • Duits familiebedrijf
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Producent van duurzame golfkartonnen verpakkingen

  We produceren duurzame vouwdozen op maat. Daarvoor gebruiken we golfkarton op basis van zo min mogelijk grondstoffen. Dat is meteen een milieuvriendelijke keuze. Bovendien draagt het bij aan efficiënt transport, omdat het gaat om minder gewicht. Jij maakt de duurzame keuze, terwijl je natuurlijk een scherpe prijs betaalt voor de maatwerk vouwdozen.

  Amerikaanse vouwdoos: FEFCO 0201

  Zoek je een Amerikaanse vouwdoos FEFCO 0201 op maat? Het is een zeer populaire keuze, op basis van de internationale standaard. Dat betekent dat we produceren volgens belangrijke richtlijnen, waarmee jij kunt vertrouwen op een gangbare en betrouwbare doos. Uiteraard kunnen we de vouwdoos op maat leveren in iedere afmeting en ieder formaat. Dus zoek je naar grote dozen of naar kleine dozen, die je gewoon zelf in elkaar kunt vouwen? Het is de beste manier om jouw producten te verzenden, in dozen die je voordelig en eenvoudig online bestelt.

  Zelf in elkaar vouwen

  De vouwdozen op maat verzenden we plano. Dat betekent dat we dozen nog plat zijn. Op die manier nemen ze zo min mogelijk ruimte in, dus kunnen we in een klein pakket zoveel mogelijk dozen naar je versturen. Dat scheelt kosten, om je daarmee op een voordelige manier van dienst te kunnen zijn. Zodra je de dozen plano van ons ontvangt kun je die eenvoudig zelf in elkaar vouwen. We doen er als je wilt een instructie bij, al heeft meer dan 100 jaar ervaring met klanten ons geleerd dat dit eigenlijk niet nodig is. Het is ontzettend eenvoudig, dus dat heb je zo onder de knie. Het resultaat is een sterke vouwdoos, die je goed kunt gebruiken om jouw producten of spullen te versturen.

  Vouwdozen op maat kopen: online bestellen

  Je kunt online eenvoudig vouwdozen op maat kopen, zowel in bruin als in wit. Dat betekent dat je de keuze hebt uit allerlei afmetingen en formaten, net als uit twee kleuren. En plak je er een sticker op met jouw logo of een andere uiting? Dan zorg je eenvoudig voor een gepersonaliseerde doos, gemaakt van golfkarton in de hoogste kwaliteit. We zijn jouw ervaren producent van golfkarton vouwdozen op maat. Dat doen we in de hoogste kwaliteit en voor een scherpe prijs, zodat je bij ons altijd kiest voor het beste van twee werelden.  Wil je advies van onze golfkarton-specialisten? Of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 88 1449 000 of stuur ons een e-mail naar webshop@klingele.com. Dan nemen we snel contact met je op.

  Ontdek de eindeloze mogelijkheden van creativiteit met karton! Of je nu een fervent knutselaar bent of gewoon op zoek bent naar een duurzame manier om je creatieve ideeën tot leven te brengen, karton is het ideale canvas. Er kan heerlijk mee worden geknutseld, een prachtige kunstwerk van worden gemaakt, prototypes en maquettes van worden gemaakt en zo is er nog veel meer mee mogelijk. Kijk op Pinterest voor leuke ideeën!

  Volg ons op Instagram, Facebook, Linkedin en Youtube voor meer inspiratie.