Amerikaanse vouwdoos


De Amerikaanse vouwdoos is de populairste keuze voor webshops en andere bedrijven die veel pakketten verzenden. Wij produceren vouwdozen in iedere afmeting en iedere maat, uiteraard volgens de internationale FEFCO 0201-standaard. Dat doen we in bruin en in wit, zowel in enkelgolf als in dubbelgolf. Op die manier kies je voor de beste kwaliteit, terwijl je de dozen eenvoudig online bestelt.

  • Duits familiebedrijf
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Producent van duurzame golfkartonnen verpakkingen

Je kunt online iedere Amerikaanse vouwdoos bestellen, in kleine of grote aantallen. Dus zoek je naar FEFCO 0201 in een specifieke afmeting of ben je speciaal op zoek naar bruin of wit? Wij laten je graag zien welke verschillende Amerikaanse vouwdozen er beschikbaar zijn. Zo maak je eenvoudig de juiste keuze. Of stel ons je vragen, dan helpen onze specialisten in golfkarton je erbij.

FEFCO 0201 vouwdoos

De FEFCO 0201 vouwdoos is de internationale standaard voor golfkarton vouwdozen. Je kiest hiermee voor een relatief licht materiaal, dat ondertussen superstevig is. En dat niet zomaar kan buigen of vouwen, waardoor je jouw producten of spullen er betrouwbaar mee verzendt.

Dus wil je een Amerikaanse vouwdoos bestellen? Dan hoef je net als bij de andere dozen uit ons assortiment alleen maar aan te geven welk type je zoekt en hoeveel je ervan wilt ontvangen. Wij zijn jouw producent voor de vouwdoos in hoge kwaliteit, waar je ondertussen online een scherpe prijs voor betaalt. Als je zoekt naar Amerikaanse vouwdozen van goede kwaliteit ben je bij ons aan het juiste adres. Wij combineren superstevige dozen met een licht gewicht. Dat is een duurzame keuze bovendien, dankzij de minimale grondstoffen en het lichtere gewicht tijdens transport.

Enkelgolf of dubbelgolf karton

De Amerikaanse vouwdoos is beschikbaar in enkelgolf of in dubbelgolf karton. Standaard is enkelgolf sterk genoeg, dus voor de meeste toepassingen maak je daarmee de juiste keuze. Als je een extra stevige doos nodig hebt voor zware producten of spullen adviseren we je de dubbele uitvoering te gebruiken.

Tip: twijfel je tussen enkelgolf en dubbelgolf? Stel onze golfkarton-specialisten je vragen. Wij hebben meer dan 100 jaar ervaring, dus weten precies wat je in welke dozen kunt verzenden. In de beide gevallen ontvang je de Amerikaanse vouwdozen plano. Dat betekent dat ze nog plat zijn als we ze versturen. Je zet de dozen zelf in elkaar, waarmee je een stevig geheel creëert dat je kunt gebruiken voor de verzending.

Amerikaanse vouwdoos kopen: online bestellen

Wij hebben de vouwdozen voor jou op voorraad, dus gaan direct aan de slag met jouw bestelling. We zijn zelf producent van de dozen, dus daarvan hebben we er altijd voldoende liggen voor zowel een kleine als een grote order. Jij kunt online de Amerikaanse vouwdoos kopen. Geef ons aan welke afmetingen en uitvoering je zoekt, en hoeveel van de dozen je wilt ontvangen. Dan zorgen wij ervoor dat je die zo snel mogelijk in huis hebt.Wil je advies van onze golfkarton-specialisten? Of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 88 1449 000 of stuur ons een e-mail naar webshop@klingele.com. Dan nemen we snel contact met je op.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van creativiteit met karton! Of je nu een fervent knutselaar bent of gewoon op zoek bent naar een duurzame manier om je creatieve ideeën tot leven te brengen, karton is het ideale canvas. Er kan heerlijk mee worden geknutseld, een prachtige kunstwerk van worden gemaakt, prototypes en maquettes van worden gemaakt en zo is er nog veel meer mee mogelijk. Kijk op Pinterest voor leuke ideeën!

Volg ons op Instagram, Facebook, Linkedin en Youtube voor meer inspiratie.