Vouwdoos met deksel


Bestel een vouwdoos met deksel en verpak producten om die vervolgens weer makkelijk uit te laten pakken. Onze dozen zijn superstevig en gemaakt van lichtgewicht golfkarton. Dat combineert de beste eigenschappen, voor een doos waarmee je milieuvriendelijk verstuurt en kiest voor de hoogste kwaliteit.

  • Duits familiebedrijf
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Producent van duurzame golfkartonnen verpakkingen

Grote en kleine vouwdozen

De vouwdoos met deksel is er in iedere maat en afmeting die je zoekt. We maken de dozen op maat en zorgen er daarmee voor dat je producten en spullen zo efficiënt mogelijk verpakt. Het is immers zonde om lucht te verzenden, toch? De vouwdoos is in iedere afmeting verkrijgbaar, omdat we die als producent gewoon zelf maken. Dat betekent dat je de vouwdoos met deksel kunt bestellen in de afmetingen die je zoekt, afgestemd op wat je wilt verzenden.

Tip: weet je niet goed welke maat je nodig hebt voor een vouwdoos met deksel? Vraag het onze specialisten in golfkarton. We hebben meer dan 100 jaar ervaring, dus kunnen je waarschijnlijk goed adviseren.

Met deksel: makkelijk afsluiten en openen

De vouwdozen met deksel laten zich makkelijk afsluiten en weer openen door de ontvanger. De combinatie van de doos met de deksel zorgt voor een uitstekende verpakking, die zich eenvoudig laat openen. Ondertussen zitten de dozen natuurlijk stevig in elkaar, zelfs als de deksel van de doos is gehaald.

Vouwdoos met deksel kopen: online bestellen

Wil je een vouwdoos met deksel kopen? Bestel online eenvoudig het aantal dozen dat je nodig hebt. Wij gaan daar meteen voor je mee aan de slag. Dat betekent dat je de dozen snel in huis hebt. Die verzenden we plano, wat betekent dat je de dozen zelf in elkaar kunt vouwen. Op die manier creëer je een stevig geheel met deksel, dat je vervolgens kunt gebruiken om jouw producten of spullen te verzenden.Wil je advies van onze golfkarton-specialisten? Of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 88 1449 000 of stuur ons een e-mail naar webshop@klingele.com. Dan nemen we snel contact met je op.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van creativiteit met karton! Of je nu een fervent knutselaar bent of gewoon op zoek bent naar een duurzame manier om je creatieve ideeën tot leven te brengen, karton is het ideale canvas. Er kan heerlijk mee worden geknutseld, een prachtige kunstwerk van worden gemaakt, prototypes en maquettes van worden gemaakt en zo is er nog veel meer mee mogelijk. Kijk op Pinterest voor leuke ideeën!

Volg ons op Instagram, Facebook, Linkedin en Youtube voor meer inspiratie.