Vierkante vouwdoos


De vierkante vouwdoos is een absolute klassieker. We gebruiken golfkarton van de hoogste kwaliteit, dus met een licht gewicht en toch oerdegelijk en superstevig. Het is de beste combinatie om producten te verzenden, al zeggen we het zelf. En ook onze klanten zijn daar al 100 jaar ontzettend tevreden over.
 
  • Duits familiebedrijf
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Producent van duurzame golfkartonnen verpakkingen

Vierkant in iedere afmeting en maat

De vierkante vouwdoos bestel je eenvoudig online, natuurlijk precies in de afmetingen of maat die je zoekt. Dus gaat het om een doos voor boeken, voor wijnflessen of voor andere producten? Wat je ook zoekt, wij maken de doos op maat. Zo weet je zeker dat alles precies past, terwijl je kiest voor een stevig geheel dat toch heel licht van gewicht is.

De vouwdoos is er vierkant, net als rechthoekig in allerlei afmetingen. Dus zoek je een specifieke maat of heb je andere voorkeuren of wensen? Wij helpen je er graag mee. Zo zorgen we voor de vierkante vouwdoos waarin jij je producten wilt verpakken.

Tip: wist je dat onze golfkarton vouwdozen bovendien heel duurzaam zijn? We gebruiken minimale grondstoffen voor een maximaal sterke doos. Dat scheelt al bij de productie, en vervolgens tijdens het efficiënte transport van deze lichte dozen.
 

Vierkante vouwdoos kopen: online bestellen

Je kunt een vierkante vouwdoos kopen in ieder formaat dat je zoekt. Bovendien is het golfkarton dat we gebruiken goed geschikt om een sticker met een logo of een andere uiting op te plakken, zodat je die bovendien makkelijk personaliseert. En heb je vragen over de dozen die je kunt bestellen of wil je een grote bestelling plaatsen? Dan horen we natuurlijk graag van je.Wil je advies van onze golfkarton-specialisten? Of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 88 1449 000 of stuur ons een e-mail naar webshop@klingele.com. Dan nemen we snel contact met je op.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van creativiteit met karton! Of je nu een fervent knutselaar bent of gewoon op zoek bent naar een duurzame manier om je creatieve ideeën tot leven te brengen, karton is het ideale canvas. Er kan heerlijk mee worden geknutseld, een prachtige kunstwerk van worden gemaakt, prototypes en maquettes van worden gemaakt en zo is er nog veel meer mee mogelijk. Kijk op Pinterest voor leuke ideeën!

Volg ons op Instagram, Facebook, Linkedin en Youtube voor meer inspiratie.