Vouwdoos voor boeken


De vouwdoos voor boeken is superstevig, licht van gewicht en bovendien beschikbaar in iedere maat en afmeting. Dus wil je een enkel boek of meerdere boeken versturen? Met onze dozen van golfkarton maak je de beste keuze. Dat zeggen we natuurlijk zelf, en dat zou je ook kunnen vragen aan onze klanten die al meer dan 100 jaar heel tevreden zijn.

  • Duits familiebedrijf
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Producent van duurzame golfkartonnen verpakkingen

Doos om boeken te versturen

De vouwdoos voor boeken is superstevig, dus goed geschikt voor boeken. Het papieren boek leest voor veel mensen uiteindelijk toch het lekkerst, dus blijft onverminderd populair. Tegelijkertijd hebben boeken een relatief hoog gewicht, dus is het belangrijk dat de doos daarvoor speciaal geschikt is.

Wij gebruiken golfkarton van de beste kwaliteit. Dat is licht van gewicht, superstevig en oerdegelijk. Dit maakt het materiaal goed geschikt voor het versturen van boeken en andere zwaardere producten. Onze specialisten kunnen je precies vertellen wat je er maximaal mee kunt verzenden.

Dus zoek je naar goedkope Amerikaanse vouwdozen die je zonder zorgen voor boeken kunt gebruiken? Onze vouwdoos is gemaakt van het beste golfkarton en dus een uitstekende keuze. De doos versturen we plano (dus plat), waarna je die zelf eenvoudig tot een stevig geheel vouwt.

Vouwdoos voor boeken kopen: online bestellen

Je kunt online de vouwdoos voor boeken kopen, uiteraard in de afmetingen en maat die je zoekt. Bestel grote of veel kleinere dozen, gewoon in het aantal dat je nodig hebt. Wij maken de dozen zelf, dus vertellen je graag meer over de specificaties of helpen je een grote bestelling te plaatsen. Koop online de boeken-vouwdoos die je nodig hebt, en vertrouw op golfkarton van de hoogste kwaliteit.Wil je advies van onze golfkarton-specialisten? Of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 88 1449 000 of stuur ons een e-mail naar webshop@klingele.com. Dan nemen we snel contact met je op.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van creativiteit met karton! Of je nu een fervent knutselaar bent of gewoon op zoek bent naar een duurzame manier om je creatieve ideeën tot leven te brengen, karton is het ideale canvas. Er kan heerlijk mee worden geknutseld, een prachtige kunstwerk van worden gemaakt, prototypes en maquettes van worden gemaakt en zo is er nog veel meer mee mogelijk. Kijk op Pinterest voor leuke ideeën!

Volg ons op Instagram, Facebook, Linkedin en Youtube voor meer inspiratie.