Golfkarton vouwdozen


Golfkarton vouwdozen zijn licht van gewicht, superstevig en bovendien beschikbaar in iedere afmeting en maat. Dus wil je een vouwdoos van karton laten maken? We produceren duurzame golfkartonnen verpakkingen, die bovendien heel voordelig te koop zijn.

  • Duits familiebedrijf
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Producent van duurzame golfkartonnen verpakkingen

Goed en goedkoop

Onze kartonnen vouwdozen zijn goed van kwaliteit, en ondertussen zeer betaalbaar. We houden de prijzen laag, bijvoorbeeld door de golfkartonnen vouwdozen plano te verzenden. Dat betekent dat ze nog plat zijn, waardoor ze minder ruimte innemen. Je vouwt ze zelf eenvoudig tot een stevige doos, waarna je erin kunt verzenden wat je wilt. En zoek je een vierkante vouwdoos of een vouwdoos in andere afmetingen? Vertel ons wat je nodig hebt, dan leveren we dat voor een scherpe prijs. Bovendien profiteer je al vanaf €100 van gratis verzending, zodat je geen extra kosten maakt.

Golfkarton vouwdozen kopen: online bestellen

We zijn jouw specialist in vouwdozen van golfkarton. Het is wat ons betreft de beste combinatie van een sterke doos met een licht gewicht. En dat zeggen we niet alleen zelf, onze klanten zijn daar al meer dan 100 jaar ontzettend tevreden over. Bovendien is de golfkarton vouwdoos een milieubewuste keuze, zowel dankzij de beperkte hoeveelheid grondstoffen die ervoor nodig is als het efficiëntere transport. Zo draag je bij aan een betere wereld, terwijl je kiest voor dozen waarin je jouw producten of spullen oerdegelijk kunt verzenden. Wij adviseren je graag over onze vouwdozen in golfkarton, waarover onze specialisten je namelijk alles kunnen vertellen. Stel ons je vragen, dan leggen we het uit.Wil je advies van onze golfkarton-specialisten? Of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 88 1449 000 of stuur ons een e-mail naar webshop@klingele.com. Dan nemen we snel contact met je op.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van creativiteit met karton! Of je nu een fervent knutselaar bent of gewoon op zoek bent naar een duurzame manier om je creatieve ideeën tot leven te brengen, karton is het ideale canvas. Er kan heerlijk mee worden geknutseld, een prachtige kunstwerk van worden gemaakt, prototypes en maquettes van worden gemaakt en zo is er nog veel meer mee mogelijk. Kijk op Pinterest voor leuke ideeën!

Volg ons op Instagram, Facebook, Linkedin en Youtube voor meer inspiratie.