Verhuisdoos vouwen


Je wilt een verhuisdozen vouwen: hoe werkt dat? Het is makkelijker dan je denkt. We hebben er instructies voor en die kunnen we meesturen. Maar… Die heeft eigenlijk nog nooit een klant van ons nodig gehad. Het vouwen van de doos is namelijk zo makkelijk dat dit vaak vanzelf goed gaat, zelfs als je het nog nooit eerder gedaan hebt.

  • Duits familiebedrijf
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Producent van duurzame golfkartonnen verpakkingen

Onze verhuisdozen hebben een autolock-bodem. Dat betekent dat je de dozen maar op één manier kunt vouwen, en dat ze vervolgens vanzelf stevig in elkaar komen te zitten. Bovendien gebruik je de zelfsluitende deksel als de doos vol zit. En wil je de doos daarna weer opbergen, bijvoorbeeld na de verhuizing? Dan haal je de doos natuurlijk weer los, waarna je die plat kunt opruimen.

Hoe vouw je een verhuisdoos?

Je kunt de verhuisdoos vouwen door die simpelweg te ‘openen’. Je ontvangt de dozen plano, dus plat. Als je ze uit elkaar beweegt zal de bodem automatisch sluiten. De autolock-bodem schuift in elkaar en vergrendelt. Op die manier ontstaat er een stevig geheel, dat geschikt is tot een maximaal gewicht van 50 kilo. Je hebt 50 liter aan ruimte beschikbaar om spullen in te pakken, zodat je er veel in kwijt kan en de afmeting toch heel handzaam blijft. Dus zoek je naar verhuisdozen die je makkelijk zelf in elkaar kunt zetten? Dat is precies waar we goed in zijn en wat we je kunnen leveren. Zo maak je de juiste keuze, ook als je daar nog geen ervaring mee hebt. Onze dozen kun je eigenlijk niet verkeerd vouwen, vandaar dat we de instructies er nooit bij hoeven te leveren. Als je de dozen opent om er spullen in te doen doet de autolock-bodem de rest. De deksel is zelfsluitend, dus ook daar heb je geen omkijken naar. We hebben daardoor nog nooit de vraag gekregen ‘hoe vouw je een verhuisdoos’. In plaats daarvan kunnen onze klanten er altijd meteen mee aan de slag.

Makkelijk verhuisdozen vouwen

Je kunt de verhuisdoos heel makkelijk in elkaar vouwen. Vervolgens is het een professionele doos, die stevig in elkaar zit. Het dubbelgolf-karton dat we gebruiken is geschikt tot een gewicht van maar liefst 50 kilo. Dat is meer dan de meeste mensen goed kunnen dragen, dus aan de doos zal het in ieder geval niet liggen. Bovendien hebben we de zijkanten versterkt. De handvatten zijn heel praktisch en doen daardoor geen afbreuk aan de stevigheid van de rest van de doos.

Verhuisdoos vouwen en kopen: online bestellen

Wil je een verhuisdoos vouwen en kopen? Dat maken we je graag makkelijk, dus dat kun je gewoon online doen. We zijn jouw groothandel, leverancier en producent van de dozen. Zo zorgen we ervoor dat we er altijd voldoende van op voorraad hebben en dat jij er niet lang op hoeft te wachten. In plaats daarvan heb je de dozen snel in huis. Die ontvang je plano, dus plat. Vervolgens kun je de dozen zelf makkelijk in elkaar vouwen. En ze natuurlijk weer platmaken als je de dozen hebt gebruikt, om ze heel efficiënt op te bergen.Wil je advies van onze golfkarton-specialisten? Of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 88 1449 000 of stuur ons een e-mail naar webshop@klingele.com. Dan nemen we snel contact met je op.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van creativiteit met karton! Of je nu een fervent knutselaar bent of gewoon op zoek bent naar een duurzame manier om je creatieve ideeën tot leven te brengen, karton is het ideale canvas. Er kan heerlijk mee worden geknutseld, een prachtige kunstwerk van worden gemaakt, prototypes en maquettes van worden gemaakt en zo is er nog veel meer mee mogelijk. Kijk op Pinterest voor leuke ideeën!

Volg ons op Instagram, Facebook, Linkedin en Youtube voor meer inspiratie.