Verhuisdoos afmeting


Wat is de ideale verhuisdoos afmeting en hoeveel kun je daar vervolgens in kwijt? Die vraag krijgen we regelmatig. De afmetingen van onze verhuisdozen zijn standaard 462 x 308 x 335 millimeter. Dat betekent dat de doos 46,2 x 30,8 x 33,5 centimeter meet. Zo ontstaat er 50 liter aan ruimte, waar je bij onze dozen ook 50 kilo aan gewicht in kunt verpakken. Zo kies je voor een handzaam formaat verhuisdoos, waarin je lekker veel spullen kunt doen.

  • Duits familiebedrijf
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Producent van duurzame golfkartonnen verpakkingen

De maat van een verhuisdoos moet niet te klein zijn, omdat je er natuurlijk veel in wilt verhuizen. Aan de andere kant is het belangrijk dat de doos niet te groot is. Een verhuisdoos van 70 cm of groter is lastig last te pakken, dus verhuist niet makkelijk. Daarnaast zou het gewicht van een verhuisdoos te groot worden, waardoor je die niet meer alleen kunt tillen.

Verhuisdoos met 50 liter inhoud

De inhoud van een verhuisdoos in m3 moet groot genoeg zijn voor spullen, terwijl het nog wel handzaam blijft. Daarom kiezen we voor dozen met een inhoud van 50 liter. Zo kies je voor een fijne verhuisdoos afmeting, waarmee we al tientallen jaren goede ervaring hebben. Je kunt er veel spullen in kwijt, tot een gewicht van maximaal 50 kilogram. In onze stevige verhuisdozen kun je voldoende gewicht kwijt, terwijl je de doos nog wel gewoon zelf kunt tillen. Dat is te danken aan de maximale inhoud van de dozen, op basis van 46,2 x 30,8 x 33,5 centimeter. Dus, ben je benieuwd hoeveel liter de verhuisdozen zijn? Het gaat om 50 liter inhoud, op basis van de aangegeven afmetingen. Zo weet je zeker dat je er veel in kunt stoppen, zonder dat de dozen ontilbaar worden.

Stevig kraftkarton

De sterkste verhuisdozen maken we van stevig kraftkarton. Dat is dubbelgolfkarton, speciaal ontwikkeld om zoveel mogelijk gewicht te kunnen dragen. De dozen hebben een autolock-bodem en hebben natuurlijk handvatten aan de beide zijkanten. Dat zorgt ervoor dat je die makkelijk kunt tillen, en dat de dozen zelfs bij veel gewicht niet zullen vervormen of scheuren.

Verhuisdoos in iedere afmeting kopen: online bestellen

Zoek je naar de ideale verhuisdoos afmeting om zelf mee te verhuizen? Of om de dozen alvast in te pakken, zodat het verhuisbedrijf die in de vrachtwagen kan laden en kan meenemen? Wij zijn de producent en groothandel van verhuisdozen in de afmeting die onze klanten al jarenlang aanspreekt. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt, om soepel, snel en zonder zorgen te verhuizen.Wil je advies van onze golfkarton-specialisten? Of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 88 1449 000 of stuur ons een e-mail naar webshop@klingele.com. Dan nemen we snel contact met je op.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van creativiteit met karton! Of je nu een fervent knutselaar bent of gewoon op zoek bent naar een duurzame manier om je creatieve ideeën tot leven te brengen, karton is het ideale canvas. Er kan heerlijk mee worden geknutseld, een prachtige kunstwerk van worden gemaakt, prototypes en maquettes van worden gemaakt en zo is er nog veel meer mee mogelijk. Kijk op Pinterest voor leuke ideeën!

Volg ons op Instagram, Facebook, Linkedin en Youtube voor meer inspiratie.