Grote verhuisdozen


In grote verhuisdozen kun je veel meenemen, dus verhuis je soepeler en sneller. Toch is het belangrijk om op te passen met té grote dozen, omdat die niet langer handzaam zijn. Een grote verhuisdoos van 100 x 50 x 50 lijkt interessant, maar als je die al zou kunnen tillen is het risico groot dat het karton scheurt, buigt of op een andere manier vervormt. Daarom bestel je bij ons dozen in 46,2 x 30,8 x 33,5 centimeter.

  • Duits familiebedrijf
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Producent van duurzame golfkartonnen verpakkingen
De verhuisdozen zijn groot genoeg om daar veel in te doen. Het gaat om 50 liter inhoud, dus de kans is groot dat daar veel meer in gaat dan je in eerste instantie zou verwachten. We adviseren onze klanten daarom altijd om de dozen te bestellen, in te pakken en daarna eventueel een tweede bestelling te plaatsen als er meer nodig is. Dus wil je grote verhuisdozen kopen, die je ondertussen nog goed kunt tillen? We hebben het ideale formaat ontwikkeld. Bovendien hebben de dozen handvatten en bijvoorbeeld een autolock-bodem. Daarmee zijn ze heel goed geschikt om professioneel te verhuizen, ook als je dat gewoon zelf doet.
 

Handzaam formaat

Grote verhuisdozen lijken heel handig, maar moeten vooral handzaam blijven. Als de dozen te groot worden kun je die zelf niet meer oppakken. En zou het gewicht te groot worden? Dan kun je de doos vervolgens niet meer tillen, of loop je meer risico op scheuren, buigen en andere vervormingen. Daarom is het belangrijk dat dozen groot genoeg zijn om er voldoende spullen in mee te nemen. Maar dat de verzend- en verhuisdozen aan de andere kant niet te groot worden om ze makkelijk te tillen. Daar houden we rekening mee bij de verhuisdozen die we ontwikkelen en aanbieden. Zo kun jij op een betrouwbare manier verhuizen, met dozen die groot genoeg zijn en toch goed te tillen blijven. Bovendien vervormen de dozen niet, terwijl je er tot 50 kilo aan gewicht in kan doen.
 

Tot 50 kilo per doos

Onze grote verhuisdozen maken we van kraftkarton. Op die manier kunnen we de dozen een maximaal gewicht laten dragen, tot 50 kilo. Het betekent in de praktijk dat je er praktisch alles in kunt doen wat je wilt verhuizen, en nog zelf kunt tillen. Bij een groter gewicht wordt dat een probleem, dus het heeft geen zin om een groter model te kiezen.
 

Grote verhuisdozen kopen: online bestellen

Ga je binnenkort verhuizen en zoek je de verhuisdozen in het groot? Onze grote dozen hebben het ideale formaat om alles in te pakken en daar vervolgens zelf mee te verhuizen. Of om het in te pakken en aan te bieden bij het verhuisbedrijf natuurlijk. Zo maak je de juiste keuze voor dozen waar genoeg in past, en die vervolgens tot 50 kilo aan gewicht kunnen dragen. En heb je meer dozen nodig? Dan kun je die online altijd makkelijk bijbestellen.Wil je advies van onze golfkarton-specialisten? Of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 88 1449 000 of stuur ons een e-mail naar webshop@klingele.com. Dan nemen we snel contact met je op.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van creativiteit met karton! Of je nu een fervent knutselaar bent of gewoon op zoek bent naar een duurzame manier om je creatieve ideeën tot leven te brengen, karton is het ideale canvas. Er kan heerlijk mee worden geknutseld, een prachtige kunstwerk van worden gemaakt, prototypes en maquettes van worden gemaakt en zo is er nog veel meer mee mogelijk. Kijk op Pinterest voor leuke ideeën!

Volg ons op Instagram, Facebook, Linkedin en Youtube voor meer inspiratie.