Verzend- en verhuisdozen


Verzend- en verhuisdozen kun je voor allerlei toepassingen gebruiken. Dus wil je een verhuisdoos versturen als stevig alternatief voor andere verzendverpakkingen? Of ga je verhuizen en zoek je naar dozen die je ook daarna nog kunt gebruiken? Dat is waar we sterk in zijn, en waarmee jij een goede keuze maakt. Je kiest bij ons voor duurzame kwaliteit. Dat blijkt uit de grondstoffen die we gebruiken en ons circulaire streven, net als uit de lange levensduur van bijvoorbeeld verhuisdozen.

  • Duits familiebedrijf
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Producent van duurzame golfkartonnen verpakkingen
Wij begrijpen dat je verhuisdozen en andere verzendverpakkingen liever niet maar één keer gebruikt. Daarom ontwikkelen we duurzame producten, die je zelf makkelijk in elkaar zet en daarna ook weer plat kunt opbergen. De autolock-bodem maakt dat heel eenvoudig. Tijdens een verhuizing kun je er volledig op vertrouwen. Daarna kun je de doos weer efficiënt opbergen, bijvoorbeeld om die later te gebruiken om iets te verzenden.
 

Tot 50 kilo gewicht

Onze verhuis- en verzenddozen maken we van kraftkarton. Het zijn goedkope verhuisdozen omdat we de kosten laag houden, terwijl je ondertussen kiest voor de beste kwaliteit. Dat merk je bijvoorbeeld aan de 50 kilo gewicht die je er moeiteloos maximaal in kunt doen. Dus zoek je naar stevige verhuisdozen waarop je kunt vertrouwen? Of wil je die gebruiken om producten te verzenden, als die groot zijn en een flink gewicht hebben? In die gevallen maak je met onze dozen voor verhuizingen en verzendingen de juiste keuze. Wij zorgen ervoor dat je kunt vertrouwen op niets minder dan het beste, zonder dat dit veel hoeft te kosten.
 

Om te verhuizen of te verzenden

Je kunt de verzend- en verhuisdozen gebruiken zoals je wilt. Dus gaat het om het verhuizen van je spullen, eventueel samen met een verhuisbedrijf? En wil je de dozen daarna gebruiken om iets te verzenden? Het is altijd handig om de dozen achter de hand te hebben. Je kunt ze natuurlijk ook bestellen om er meteen iets mee te verzenden. De dozen ontvang je plano van ons, dus plat. Vervolgens zet je die met de autolock-bodem eenvoudig in elkaar. Dankzij de handvatten pak je de dozen makkelijk op, en kan ook de vervoerder daar goed mee overweg. Het resultaat is een verhuis- of verzenddoos die je op meerdere manieren kunt gebruiken.
 

Verzend- en verhuisdozen kopen: online bestellen

Wil je onze verzend- en verhuisdozen kopen? Die kun je eenvoudig online bestellen. We zijn de producent en jouw online groothandel. Dat betekent dat we altijd voldoende van de dozen voor je op voorraad hebben. Bovendien produceren we die gewoon zelf, dus kunnen we de voorraad ook heel makkelijk weer aanvullen. Bestel online de dozen die je nodig hebt, bijvoorbeeld om alvast te beginnen met inpakken voor de verhuizing die eraan komt.Wil je advies van onze golfkarton-specialisten? Of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 88 1449 000 of stuur ons een e-mail naar webshop@klingele.com. Dan nemen we snel contact met je op.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van creativiteit met karton! Of je nu een fervent knutselaar bent of gewoon op zoek bent naar een duurzame manier om je creatieve ideeën tot leven te brengen, karton is het ideale canvas. Er kan heerlijk mee worden geknutseld, een prachtige kunstwerk van worden gemaakt, prototypes en maquettes van worden gemaakt en zo is er nog veel meer mee mogelijk. Kijk op Pinterest voor leuke ideeën!

Volg ons op Instagram, Facebook, Linkedin en Youtube voor meer inspiratie.