Boeken in verhuisdozen


Hoeveel boeken kun je in verhuisdozen verhuizen? Het gaat er bij ons eigenlijk alleen maar om wat je zelf maximaal kunt dragen. Dankzij 50 liter inhoud en een draaggewicht tot maximaal 50 kilo kun je de dozen helemaal volstoppen. Dus staat er een flinke boekenkast bij je thuis en wil je de boeken in stevige dozen verhuizen? Onze dozen zijn daarvoor uitstekend geschikt.

 
  • Duits familiebedrijf
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Producent van duurzame golfkartonnen verpakkingen

Als je zoekt naar verhuisdozen voor boeken maak je met onze dozen een goede keuze. De dozen ontvang je plano, dus plat. Vervolgens vouw je ze eenvoudig zelf in elkaar. De zelfsluitende deksel zorgt ervoor dat dichtmaken met tape of plakband niet nodig is. Daardoor maak je de dozen op de nieuwe bestemming ook weer makkelijk open. Of je stapelt de dozen op natuurlijk, zodat je alle boeken heel efficiënt kunt opbergen totdat je er aan toe komt.
 

Voor grote en kleine boeken: allemaal in een doos

Verzamel alle grote boeken, kleine boeken, kinderboeken en andere items die je graag wilt verhuizen. Dankzij de ruime afmetingen en 50 liter inhoud passen ze er allemaal in. Tot een gewicht van maximaal 50 kilo, al raden we je af om de dozen zo vol te doen. Ons karton kan het prima hebben, maar de kans is groot dat je de dozen zelf niet goed meer kunt tillen. Je kunt in plaats daarvan beter een verhuisdoos vouwen die je vult tot een gewicht dat je zelf nog goed kunt tillen. Onze dozen hebben handige handvatten, om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Vooral bij boeken en andere zwaardere spullen kun je beter een paar dozen meer gebruiken. Dat voorkomt dat je zelf last krijgt van je rug of de dozen helemaal niet meer kunt tillen. En het is ook een stuk sympathieker naar verhuizers toe, als die het zware werk voor je doen.
 

Boeken in verhuisdozen

Stop je boeken in verhuisdozen? Schrijf het erop. Dan weet je zelf dat het een zware doos is en dat je daarmee voorzichtig moet zijn. En je waarschuwt ook andere verhuizers die je hiermee helpen. Dan weet je zeker dat de boeken op de juiste manier veilig over komen, om ze in de nieuwe woning weer uit te pakken. En wil je dozen gebruiken om de boeken in op te slaan? Schrijf op de dozen welke boeken je erin doet, bijvoorbeeld op thema, onderwerp of op naam van de schrijver. Zo kun je de boeken in de verhuisdozen uiteindelijk weer veel makkelijker terugvinden.
 

Verhuisdozen voor boeken kopen: online bestellen

Je kunt online de verhuisdozen voor boeken kopen, die hebben we gewoon op voorraad. We zijn jouw groothandel, leverancier én producent. Dat betekent dat we de verhuisdozen zelf ontwikkelen en maken, en je daarover dus alles kunnen vertellen. Als je vragen hebt horen we het graag, dan leggen we je uit welke dozen goed geschikt zijn voor boeken. Zo weet jij zeker dat je die superstevig en helemaal veilig kunt verhuizen.

Wil je advies van onze golfkarton-specialisten? Of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 88 1449 000 of stuur ons een e-mail naar webshop@klingele.com. Dan nemen we snel contact met je op.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van creativiteit met karton! Of je nu een fervent knutselaar bent of gewoon op zoek bent naar een duurzame manier om je creatieve ideeën tot leven te brengen, karton is het ideale canvas. Er kan heerlijk mee worden geknutseld, een prachtige kunstwerk van worden gemaakt, prototypes en maquettes van worden gemaakt en zo is er nog veel meer mee mogelijk. Kijk op Pinterest voor leuke ideeën!

Volg ons op Instagram, Facebook, Linkedin en Youtube voor meer inspiratie.