Beste verhuisdozen


Wat zijn de beste verhuisdozen om met vertrouwen te verhuizen? De dozen moeten stevig zijn, moeten handig in elkaar zitten en moeten uiteindelijk niet te zwaar worden. De grootste doos is niet de beste doos, omdat die uiteindelijk niet te tillen is als je deze helemaal vult. Daarom hebben we nauwkeurig gekeken naar de ideale afmetingen en het maximale laadvolume. Zo hebben we professionele dozen voor verhuizingen ontwikkeld, die jij heel eenvoudig online kunt bestellen.

  • Duits familiebedrijf
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Producent van duurzame golfkartonnen verpakkingen

Verhuisdozen van goede kwaliteit

We gebruiken voor de beste verhuisdozen natuurlijk stevig karton. Het gaat om kraftkarton dat zorgt voor de stevigheid en op die manier kunnen onze dozen met een inhoud van 50 liter ook makkelijk tot 50 kilo gewicht dragen. De dozen zullen niet scheuren, buigen of op een andere manier vervormen. Dus zoek je grote verhuisdozen waar je veel in kwijt kunt, terwijl je ze zelf nog goed kunt tillen? Dat is precies waar we voor zorgen met de verhuisdozen van goede kwaliteit. Het is de professionele keuze van veel bedrijven én van particulieren, als ze dozen voor een verhuizing nodig hebben.

Professionele verhuisdozen met handvatten en autolock-bodem

Je kunt online professionele verhuisdozen kopen, die we slim hebben ontwikkeld om ze extra handzaam te maken. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de handvatten aan de beide zijkanten van de doos. Zo pak je de doos makkelijker op. De zijkanten zijn speciaal verstevigd, om ondanks de handvatten de meest betrouwbare en sterke verpakking aan te bieden. De dozen die je bij ons bestelt ontvang je plano, dus plat. Je kunt die vervolgens zelf in elkaar vouwen. Daarvoor kunnen we instructies meesturen, maar die heeft nog nooit iemand nodig gehad. Je gebruikt een handig autolock-systeem voor de bodem. Dat zorgt ervoor dat de bodem zicht automatisch op de juiste manier vouwt, voor een zo sterk en stevig mogelijke doos. Op die manier kun je professionele verhuisdozen kopen, terwijl die natuurlijk voordelig online beschikbaar zijn. Wij houden de kosten laag en zijn zelf producent van de dozen. Dat betekent dat er geen sprake is van meerdere partijen die allemaal een opslag berekenen. In plaats daarvan betaal je slechts de prijs van het hoogwaardige karton, het transport vanuit ons naar jouw adres en een kleine marge voor ons. Daar zijn we graag transparant over, omdat jij op die manier zelf kunt zien dat je de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs ontvangt.

Beste verhuisdozen kopen: online bestellen

De beste verhuisdozen koop je gewoon bij ons online. Wij hebben die in voldoende mate op voorraad, en kunnen de dozen zelf produceren om nog meer te leveren. Op die manier zijn de dozen altijd beschikbaar. Bestel ze op tijd, zodat je nog een paar dagen of weken hebt om alles alvast in te pakken. En om meer van de professionele dozen voor verhuizingen te bestellen, als blijkt dat je toch meer spullen hebt om mee te nemen.Wil je advies van onze golfkarton-specialisten? Of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 88 1449 000 of stuur ons een e-mail naar webshop@klingele.com. Dan nemen we snel contact met je op.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van creativiteit met karton! Of je nu een fervent knutselaar bent of gewoon op zoek bent naar een duurzame manier om je creatieve ideeën tot leven te brengen, karton is het ideale canvas. Er kan heerlijk mee worden geknutseld, een prachtige kunstwerk van worden gemaakt, prototypes en maquettes van worden gemaakt en zo is er nog veel meer mee mogelijk. Kijk op Pinterest voor leuke ideeën!

Volg ons op Instagram, Facebook, Linkedin en Youtube voor meer inspiratie.