Postverpakking: doos


De postverpakking doos is er bijvoorbeeld als brievenbusdoos of als stevige envelop. Dus wil je belangrijke post versturen of past het pakketje door de brievenbus? Bestel de dozen en enveloppen om te verzenden, natuurlijk in stevig golfkarton dat ondertussen licht van gewicht is.

  • Duits familiebedrijf
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Producent van duurzame golfkartonnen verpakkingen

Brievenbusdoos FEFCO 0426

Onze brievenbusdoos FEFCO 0426 is de meest gebruikelijke keuze om kleine en platte producten te verzenden. Dus zoek je een post verpakking doos voor bijvoorbeeld cosmetica, sieraden, boeken, chocolade, kantoorartikelen, onderdelen of andere kleine producten? Bestel onze postverpakkingen die daarvoor speciaal geschikt zijn.

Onze dozen voor de brievenbus zijn er in verschillende formaten, zoals A4, A5 en A6. We houden rekening met de maximale afmetingen van 38 x 26,5 x 3,2 centimeter, zodat de verpakking officieel door iedere Nederlandse brievenbus past. Het is een postverpakking doos speciaal voor kleine zendingen. De dozen zijn beschikbaar in bruin en in wit.

En zoek je in plaats daarvan een envelop? We gebruiken stevig karton, waardoor de enveloppen niet onderdoen voor de doosjes. Verstuur belangrijke documenten of drukwerk, net als platte en lichte producten. Dankzij de zelfklevende sluitingsstrip is dichtmaken bovendien heel eenvoudig.

Postverpakking doos kopen: online bestellen

Wil je een postverpakking doos kopen? Die kun je eenvoudig online bestellen. Bovendien kunnen we daarop jouw logo drukken of kunnen we maatwerk leveren. We zijn jouw producent van kartonnen verpakkingen. Dat geldt voor de postverpakking doos en voor de enveloppen die er beschikbaar zijn.

Wij gebruiken stevig karton, zowel voor de Suprawell-enveloppen in enkelgolfkarton, de Toppac-enveloppen in massief karton en voor alle doosjes die we maken. Zo kies je altijd voor de hoogste kwaliteit.Wil je advies van onze golfkarton-specialisten? Of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 88 1449 000 of stuur ons een e-mail naar webshop@klingele.com. Dan nemen we snel contact met je op.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van creativiteit met karton! Of je nu een fervent knutselaar bent of gewoon op zoek bent naar een duurzame manier om je creatieve ideeën tot leven te brengen, karton is het ideale canvas. Er kan heerlijk mee worden geknutseld, een prachtige kunstwerk van worden gemaakt, prototypes en maquettes van worden gemaakt en zo is er nog veel meer mee mogelijk. Kijk op Pinterest voor leuke ideeën!

Volg ons op Instagram, Facebook, Linkedin en Youtube voor meer inspiratie.