Postverpakking


Bestel een post verpakking om jouw producten of belangrijke documenten goedkoop, efficiënt en duurzaam te versturen. Dat is waar we sterk in zijn, als producent van kartonnen (verzend)verpakkingen. Dus moet het door de brievenbus passen of zoek je naar stevige enveloppen die je bovendien kunt laten bedrukken? Wij gaan er graag voor je mee aan de slag.

  • Duits familiebedrijf
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Producent van duurzame golfkartonnen verpakkingen

Een verpakking voor post past natuurlijk door de Nederlandse brievenbus. Daarom houden we rekening met de maximale afmetingen van 38 x 26,5 x 3,2 cm. Onze post verpakkingen zijn beschikbaar in bijvoorbeeld A4, A5 en A6, al leveren we ook maatwerk. Dat betekent dat je de post verpakking kunt kopen die je zoekt, precies afgestemd op wat je daarin wilt versturen.

Post verpakkingen: brievenbusdozen en enveloppen

Een post verpakking is er als brievenbusdoos en als stevige kartonnen envelop. Dus zoek je een doos voor bijvoorbeeld cosmetica, sieraden, boeken, chocolade, kantoorartikelen, onderdelen en allerlei andere kleine producten? Of gaat het je om een envelop voor belangrijke documenten, drukwerk of lichte en platte producten? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Ontdek bijvoorbeeld onze Suprawell-enveloppen in enkelgolfkarton, de Toppac-enveloppen in massief karton en de doosjes voor door de brievenbus. Zo leveren we precies wat je zoekt, altijd in stevig golfkarton dat we bovendien heel duurzaam produceren.

Duurzame keuze voor stevig karton

Onze verpakkingen in karton zijn superstevig, licht van gewicht en altijd heel duurzaam. We gebruiken zoveel mogelijk duurzame materialen, die zich optimaal laten recyclen. Dankzij het lichte gewicht is de verzending bovendien efficiënt.

Onze doosjes voor door de brievenbus en de stevige enveloppen voorzien we bovendien van handige extra’s. Je kunt denken aan een ritssluiting om de doosjes te openen en een zelfsluitende strip om de envelop goed dicht te doen.

En wil je de duurzame brievenbusverpakkingen of enveloppen bedrukken of zoek je een specifieke maat of afmeting? Je kunt de post verpakking bestellen die je zoekt, gewoon door ons aan te geven wat je belangrijk vindt. Dan adviseren we je over de mogelijkheden of gaan we daar op maat voor je mee aan de slag. Het resultaat is een verpakking voor post zoals je die zoekt.

Post verpakking kopen: online bestellen

Wil je een post verpakking kopen om jouw producten, documenten of drukwerk te verzenden? Bij ons kies je altijd voor 100% recyclebaar karton. Daarmee dragen we graag bij aan jouw duurzame verzending, zonder dat je hoeft in te leveren op kwaliteit of stevigheid. Het is de beste combinatie van superstevige materialen, die we plano aan je verzenden. De brievenbusdoosjes zet je vervolgens eenvoudig zelf in elkaar.Wil je advies van onze golfkarton-specialisten? Of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 88 1449 000 of stuur ons een e-mail naar webshop@klingele.com. Dan nemen we snel contact met je op.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van creativiteit met karton! Of je nu een fervent knutselaar bent of gewoon op zoek bent naar een duurzame manier om je creatieve ideeën tot leven te brengen, karton is het ideale canvas. Er kan heerlijk mee worden geknutseld, een prachtige kunstwerk van worden gemaakt, prototypes en maquettes van worden gemaakt en zo is er nog veel meer mee mogelijk. Kijk op Pinterest voor leuke ideeën!

Volg ons op Instagram, Facebook, Linkedin en Youtube voor meer inspiratie.