Post pakket doos


Een post pakket doos is er bijvoorbeeld als brievenbusdoos. Die past perfect door de brievenbus, dus kan gewoon mee met de gewone past. Dat scheelt verzendkosten, terwijl je kiest voor een doos van uitstekende kwaliteit. En ben je in plaats daarvan op zoek naar een andere postverpakking, om een pakket te verzenden? Je hebt de keuze uit allerlei verschillende doosjes, speciaal geschikt om post en pakketten mee te versturen. Wij zijn jouw groothandel, leverancier en producent waar je gewoon online bestelt.

  • Duits familiebedrijf
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Producent van duurzame golfkartonnen verpakkingen

De post pakket doos is er speciaal voor de brievenbus, dus met een maximale afmeting van 38 x 26,5 x 3,2 centimeter. Dat is de officiële maat die in Nederland nog door de brievenbus past. En die dus gewoon mee kan met de rest van de post, om er geen pakketzending van te hoeven maken. Dat is voordeliger om te verzenden, net als met een grote envelop die je daarvoor gebruikt.

Post verpakking: perfecte doos

Je bestelt bij ons eenvoudig de perfecte post doos. Dus zoek je een brievenbuspakket of een stevige envelop? En wil je die bedrukken met jouw logo, met een tekst of met iets anders? Dat kunnen we natuurlijk voor je regelen. Zo kies je voor de professionele verpakking die goed past bij de manier waarop je iets wilt verzenden.

De brievenbusdozen die je kunt bestellen zijn er bijvoorbeeld in A6, A5 en A4. Zo kies je eenvoudig het juiste formaat, dat vervolgens netjes door de brievenbus past dankzij de dikte. En gaat het je om enveloppen of om andere verpakkingen? Wij zorgen ervoor dat je de post pakket doos bestelt waar je naar op zoek bent. Dat is de makkelijkste manier om iets te verzenden, uiteraard professioneel en tegen zo laag mogelijke kosten. Dat geldt voor grote aantallen en voor kleinere hoeveelheden. Bestel ze eenvoudig online, dan gaan wij er voor je mee aan de slag.

Voor post en pakketten

Wil je post verzenden of gaat het om een pakket dat je wilt versturen? Met onze post pakket dozen maak je de juiste keuze. Bestel online een post verpakking of doos, die door de brievenbus kan of die geschikt is voor pakketverzending. Wij gebruiken karton van de beste kwaliteit, voor een stevige verpakking waar jij geen omkijken naar hebt.

De kartonnen dozen ontvang je standaard plano, dus plat. Je kunt ze zelf in elkaar vouwen, zodat er een stevig geheel ontstaat. Vervolgens verpak je daarmee de papieren of andere spullen die je wilt verzenden, waarna je ze kunt versturen.

Post pakket doos kopen: online bestellen

We zijn jouw groothandel, leverancier en producent van kartonnen verpakkingen van de beste kwaliteit. Dat geldt bijvoorbeeld voor de post pakket doos, die je in meerdere afmetingen en uitvoeringen kunt bestellen. Dus gaat het je om een stevige envelop in karton? Of om een brievenbusverpakking waarmee je goedkoop documenten of kleine spullen kunt verzenden? Bestel ze eenvoudig online, net als de grotere kartonnen verpakkingen voor pakketten. Of stel ons je vragen, bijvoorbeeld als je een grote hoeveelheid post pakket dozen wilt bestellen.Wil je advies van onze golfkarton-specialisten? Of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 88 1449 000 of stuur ons een e-mail naar webshop@klingele.com. Dan nemen we snel contact met je op.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van creativiteit met karton! Of je nu een fervent knutselaar bent of gewoon op zoek bent naar een duurzame manier om je creatieve ideeën tot leven te brengen, karton is het ideale canvas. Er kan heerlijk mee worden geknutseld, een prachtige kunstwerk van worden gemaakt, prototypes en maquettes van worden gemaakt en zo is er nog veel meer mee mogelijk. Kijk op Pinterest voor leuke ideeën!

Volg ons op Instagram, Facebook, Linkedin en Youtube voor meer inspiratie.