Post doos


Bestel online de post doos die je nodig hebt om documenten of papieren te verzenden. Of bestel een groter pakket, voor een dossier dat je moet versturen. Als je een doos op de post wilt doen kun je die eenvoudig online bestellen. Je kunt de postdoos kopen die je nodig hebt, zowel in grote hoeveelheden als in kleinere aantallen. Wij zijn de groothandel, leverancier en producent die je daarvoor zoekt.

  • Duits familiebedrijf
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Producent van duurzame golfkartonnen verpakkingen

Fefco 0426 brievenbusdozen en meer

De bekendste post doos is de Fefco 0426 brievenbusdoos. Die bestel je eenvoudig online, precies volgens de maximale afmetingen voor een Nederlandse brievenbus. Dankzij 38 x 26,5 x 3,2 centimeter past de doos door de brievenbus, dus hoef je voor de verzending geen pakketdienst te gebruiken. Dat is goedkoper en mogelijk ook sneller, dus levert meerdere voordelen op.

En zoek je een post pakket doos in een specifieke afmeting of uitvoering? Je hebt de keuze uit Suprawell-enveloppen en Toppac-enveloppen. En gaat het je om andere enveloppen, brievenbusverpakkingen of doosjes? Wij kunnen alles produceren, waarvoor we natuurlijk gebruik maken van het beste karton dat er beschikbaar is.

Bovendien gebruiken we duurzaam karton, dat grotendeels gerecycled is. En dat natuurlijk geschikt is om weer te recyclen, zodat er zo min mogelijk nieuwe grondstoffen aan te pas komen. Aan de andere kant doet dat geen afbreuk aan de kwaliteit en stevigheid, zodat je altijd kiest voor verpakkingen die jouw brieven, documenten en andere producten optimaal beschermen.

In A6, A5, A4 en andere afmetingen

De post doos is er natuurlijk in allerlei afmetingen. Dus zoek je naar een brievenbusverpakking in A6, A4 of A4? Of gaat het je om de enveloppen die er in die afmetingen zijn? Je vindt ze ook in andere maten, net als doosjes voor kleinere en grotere documenten of producten. Op die manier kun je per post alles verzenden wat je moet versturen.

Je kiest bij ons altijd voor een combinatie van hoge kwaliteit met een zo laag mogelijk gewicht. Zo helpen we je de kosten te drukken, om voordelig te verzenden. Het is de makkelijkste manier om te besparen, terwijl je tegelijkertijd kiest voor verpakkingen waarop je volledig kunt vertrouwen. Als producent van kartonnen verpakkingen voor bijvoorbeeld post weten we wat er nodig is voor deze ideale combinatie.

Post doos kopen: online bestellen

Wil je een post doos kopen? Die kun je eenvoudig online bestellen. Dat geldt voor grote hoeveelheden en voor kleine aantallen, zodat je zelf kunt aangeven hoeveel je nodig hebt.

Uiteraard kunnen we de verpakkingen voor je bedrukken als je dat wilt, bijvoorbeeld met jouw logo of de bedrijfsnaam. En wil je een andere bedrukking of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor maatwerk? Daarover adviseren we je graag, zodat je precies weet wat er mogelijk is. Zo bestel je de post doos die je zoekt, die we als groothandel, leverancier en producent natuurlijk voor je op voorraad hebben.Wil je advies van onze golfkarton-specialisten? Of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 88 1449 000 of stuur ons een e-mail naar webshop@klingele.com. Dan nemen we snel contact met je op.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van creativiteit met karton! Of je nu een fervent knutselaar bent of gewoon op zoek bent naar een duurzame manier om je creatieve ideeën tot leven te brengen, karton is het ideale canvas. Er kan heerlijk mee worden geknutseld, een prachtige kunstwerk van worden gemaakt, prototypes en maquettes van worden gemaakt en zo is er nog veel meer mee mogelijk. Kijk op Pinterest voor leuke ideeën!

Volg ons op Instagram, Facebook, Linkedin en Youtube voor meer inspiratie.