Duurzaam: karton verpakking


Heel duurzaam: een karton verpakking om iets te versturen of in te pakken. Wij gebruiken papier en lijm, waarbij we kritisch kijken naar recycling en andere duurzame aspecten. Bovendien ontwerpen we sterke dozen en verpakkingen, waarvoor we zo min mogelijk grondstoffen nodig hebben. Dat is win-win, en nog eens win omdat jij daar een scherpe prijs voor betaalt.

  • Duits familiebedrijf
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Producent van duurzame golfkartonnen verpakkingen

Een duurzame verpakking van karton is de beste keuze om producten te verzenden of om die op te bergen. We gebruiken papier, dat in veel gevallen grotendeels al gerecycled is. Het karton dat wij daarvan maken is vervolgens ook weer volledig te recyclen, dus draagt bij aan onze circulaire doelstellingen. Ondertussen houden we de kosten in de gaten, bijvoorbeeld door met zo min mogelijk grondstoffen een zo sterk mogelijk geheel te maken.

Recyclebaar karton

We zijn onderdeel van de Klingele Paper & Packaging Group. Als grote organisatie kopen we karton in dat grotendeels is gerecycled. En dat ook weer geschikt is voor hergebruik. Op die manier verbruiken we zo min mogelijk grondstoffen, terwijl we wel het duurzame karton leveren waar jij naar op zoek bent.

We stimuleren onze klanten bijvoorbeeld om gerecycled testliner papier te gebruiken in plaats van vers kraftliner papier. Onze specialisten vertellen je er graag meer over, bijvoorbeeld om uit te leggen in welke gevallen je hierin geen verschil merkt. Ook vervangen we plastic handgrepen van karton door kartonnen exemplaren. Dat is natuurlijk net zo sterk, maar een stuk minder belastend voor het milieu.

Ook stimuleren we het gebruik van meer karton in plaats van plastic, bijvoorbeeld voor rietjes of ons Wikkelhouse. Het zijn allemaal initiatieven op het gebied van duurzaamheid. Zo koop jij heel duurzaam een karton verpakking, die je vervolgens kunt gebruiken zoals je dat wilt. En die je keer op keer kunt hergebruiken, dankzij de zeer goede kwaliteit.

Circulaire doelstelling

We helpen jou heel duurzaam een karton verpakking te bestellen. Tegelijkertijd gaan we natuurlijk veel verder, op basis van de circulaire doelstellingen die we als bedrijf hebben. We legden de afgelopen twee jaar bijvoorbeeld 3.200 zonnepanelen op onze bedrijfshal aan de Binderskampweg. Daarvoor kregen we de Zonnedak Award van de gemeente Nijmegen. Met die zonnepanelen wekken we elektriciteit op, waarmee we karton produceren. Dat doen we zo duurzaam mogelijk, en met zo min mogelijk verbruik van grondstoffen. Aan de andere kant realiseren we sterk karton voor kartonnen dozen, waarin jij kunt verpakken en verzenden wat je wilt. Zo profiteer jij van onze inspanningen, en maak je automatisch een duurzame keuze als je karton bestelt.

Duurzaam: karton verpakking kopen

Dus zoek je een duurzame kartonnen verpakking? Dat is precies waar we sterk in zijn. En waarmee we ervoor zorgen dat jij verzendverpakkingen, drankverpakkingen en andere dozen kunt bestellen die passen bij de duurzame doelstellingen van jouw bedrijf. Dus vind jij het belangrijk dat je duurzaam karton gebruikt voor een verpakking? Wij helpen je erbij. En we vertellen je er natuurlijk graag meer over.Wil je advies van onze golfkarton-specialisten? Of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 88 1449 000 of stuur ons een e-mail naar webshop@klingele.com. Dan nemen we snel contact met je op.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van creativiteit met karton! Of je nu een fervent knutselaar bent of gewoon op zoek bent naar een duurzame manier om je creatieve ideeën tot leven te brengen, karton is het ideale canvas. Er kan heerlijk mee worden geknutseld, een prachtige kunstwerk van worden gemaakt, prototypes en maquettes van worden gemaakt en zo is er nog veel meer mee mogelijk. Kijk op Pinterest voor leuke ideeën!

Volg ons op Instagram, Facebook, Linkedin en Youtube voor meer inspiratie.