Kattenhuis van karton: DIY

Een kattenhuis van karton: dat is DIY ten voeten uit. Wat leuk dat je daarmee aan de slag gaat! En wat leuk voor je kat ook, als je die zover krijgt om erin te gaan natuurlijk. Aan het karton en papier zal het in ieder geval niet liggen, omdat dat daarvoor heel goed geschikt is.
  • Duits familiebedrijf
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Producent van duurzame golfkartonnen verpakkingen
 

Wat heb je allemaal nodig?

Om een DIY kattenhuis van karton te maken heb je natuurlijk karton nodig. Wij zijn jouw groothandel, leverancier én producent van golfkarton. Bij ons ben je daarvoor dus aan het juiste adres. Wij vinden het geweldig om te zien als je creatief met papier en karton bent. Bestel jouw DIY karton online, als belangrijke basis om mee aan de slag te gaan. Daarnaast zorg je voor bijvoorbeeld klinknagels en wat draad, net als lijm om de verschillende delen aan elkaar te bevestigen. Gebruik wat schuurpapier, verf, stickers met stippen of strepen en bijvoorbeeld een potlood en krijtbordverf om het huis kleur te geven. Als je dat netjes recht wilt doen kun je er een liniaal en een passer bij gebruiken. Zorg verder voor een schaar en een mesje, om het karton en de andere materialen steeds op maat te maken. Zo heb je alles in huis om een kattenhuis van karton (DIY) te maken. Uiteraard bepaal je helemaal zelf hoe groot het huis wordt, om jouw kat een mooi nieuw thuis te bieden.  

Kattenhuis van karton: DIY

Wil je aan de slag met een DIY kattenhuis van karton? Dat is een ontzettend leuk idee, waar hopelijk jouw kat ook heel blij van wordt. Je kunt bij ons het karton bestellen, natuurlijk in precies de afmetingen die je zoekt. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden, dan gaan we daar meteen voor je mee aan de slag. Wil je advies van onze golfkarton-specialisten? Of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 88 1449 000 of stuur ons een e-mail naar webshop@klingele.com. Dan nemen we snel contact met je op.