Verhuisdoos voor traktatie


Bestel een verhuisdoos voor een traktatie. Dan weet je zeker dat je een stevige doos gebruikt, waarin je voor de hele klas, de hele afdeling of al je vrienden traktaties kunt inpakken. Onze stevige verhuisdozen komen op allerlei manieren van pas. En zijn bovendien stapelbaar, voor als je nog veel meer wilt uitdelen.

  • Duits familiebedrijf
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Producent van duurzame golfkartonnen verpakkingen

Stevig tot een gewicht van 50 kilo

We weten natuurlijk niet wat je van plan bent om uit te delen. Toch weten we zeker dat je onze verhuisdoos voor de traktatie zonder problemen kunt gebruiken. Onze klanten gebruiken ze voor kleding en zelfs om boeken mee te verplaatsen. Dus zoek je naar stevige verhuisdozen waarin je ervoor zorgt dat je traktaties mee naar school, naar het werk of naar een vereniging kunt meenemen? Hoe je ook wilt uitdelen en waar het ook om gaat, met onze dozen maak je daarvoor een goede keuze. Ze zijn stevig tot een gewicht van maar liefst 50 kilo, waardoor de kans groot is dat je de doos niet eens meer zelf alleen kunt tillen. Dat betekent dat je de doos waarschijnlijk minder vol zal doen, zodat het er prima in past en je er volledig op kunt vertrouwen.

Verhuisdoos voor traktatie kopen: online bestellen

Je kunt online een enkele verhuisdoos voor een traktatie bestellen, net als meerdere modellen als je die nodig hebt. Dus wil je er meteen voor zorgen dat je de dozen ook kunt gebruiken als je andere spullen wilt inpakken? Of valt er veel uit te delen en wil je zeker weten dat het er allemaal goed in past? Wij maken het je graag makkelijk. Bestel online de verhuisdozen voor een traktatie die je nodig hebt. En pak de producten of leuke spullen stevig in, om ze vervolgens makkelijk mee te nemen dankzij de handvatten. We hebben de dozen zelf ontworpen en zijn daarvan zowel de leverancier als de producent. Zo maak jij de beste keuze, en hebben wij altijd voldoende voor je op voorraad. Bestel de verhuisdozen voor traktaties online, dan gaan wij er voor je mee aan de slag.

Wil je advies van onze golfkarton-specialisten? Of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 88 1449 000 of stuur ons een e-mail naar webshop@klingele.com. Dan nemen we snel contact met je op.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van creativiteit met karton! Of je nu een fervent knutselaar bent of gewoon op zoek bent naar een duurzame manier om je creatieve ideeën tot leven te brengen, karton is het ideale canvas. Er kan heerlijk mee worden geknutseld, een prachtige kunstwerk van worden gemaakt, prototypes en maquettes van worden gemaakt en zo is er nog veel meer mee mogelijk. Kijk op Pinterest voor leuke ideeën!

Volg ons op Instagram, Facebook, Linkedin en Youtube voor meer inspiratie.