Groothandel in bierverpakkingen


Als groothandel in bierverpakkingen hebben we de doos die jij zoekt natuurlijk voor je op voorraad. Sterker nog, we zijn met meer dan 100 jaar ervaring de producent die de dozen zelf maakt. Dus zoek je een bierverpakking in een specifieke maat of uitvoering? Als we die nog niet hebben kunnen we het voor je maken.
    • Duits familiebedrijf
    • Meer dan 100 jaar ervaring
    • Producent van duurzame golfkartonnen verpakkingen

Bierverpakkingen in alle soorten en maten

Laat ons de bierverpakking maken die jij zoekt of bestel de standaardmaten eenvoudig online. Het zijn stevige dozen, die ondertussen toch licht van gewicht zijn. Zo voeg je niet onnodig gewicht toe aan de verpakking, terwijl je wel kunt rekenen op een betrouwbaar geheel om bier in te verpakken en verzenden. De bierverpakking biedt plek voor bijvoorbeeld 1, 2, 3, 6, 12 of 24 flesjes. Uiteraard maken we de dozen precies op maat, zodat de flesjes er met dop en al goed in passen. We zijn jouw producent en groothandel in bierverpakkingen, dus ook de specialist als het gaat om stevigheid. Stel ons je vragen over wat de beste keuze is voor het bier dat je graag wilt verzenden. Dat geldt voor grote en voor kleine flessen, omdat wij begrijpen wat jij wilt verzenden en wat je daarvoor zoekt.

Bierverpakkingen kopen: online bestellen

Wil je bij ons als groothandel bierverpakkingen kopen? Je kunt ze eenvoudig online bestellen. Maak je keuze uit de verschillende verpakkingen en geef aan hoeveel je er daarvan wilt ontvangen. Je ontvangt de dozen vervolgens plano, wat betekent dat ze nog plat zijn. De dozen vouw je zelf eenvoudig in elkaar, voor een stevig geheel waarin je het bier kunt verpakken en verzenden.Wil je advies van onze golfkarton-specialisten? Of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 88 1449 000 of stuur ons een e-mail naar webshop@klingele.com. Dan nemen we snel contact met je op.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van creativiteit met karton! Of je nu een fervent knutselaar bent of gewoon op zoek bent naar een duurzame manier om je creatieve ideeën tot leven te brengen, karton is het ideale canvas. Er kan heerlijk mee worden geknutseld, een prachtige kunstwerk van worden gemaakt, prototypes en maquettes van worden gemaakt en zo is er nog veel meer mee mogelijk. Kijk op Pinterest voor leuke ideeën!

Volg ons op Instagram, Facebook, Linkedin en Youtube voor meer inspiratie.