Instructies interieur de Slimme Bierdoos

Een aantal Slimme bierdozen van Klingele zijn, naast bierblikjes, ook geschikt voor het verzenden van bierflesjes. Bij deze Slimme Bierdozen worden dan ook standaard de benodigde interieurs per doos meegeleverd voor de bierflesjes. Afhankelijk van de doos, gaat het om de 8-vakverdeling (artnr. 921939) of de 6-vakverdeling (artnr. 921941). Het interieur is bedoeld voor bierflesjes. Zo blijven de bierflesjes mooi op zijn plek en geeft het een extra bescherming voor verzending. Voor de bierblikjes die in de desbetreffende bierdoos gaan, is het interieur niet nodig. Het interieur wordt plano aangeleverd en moet nog in elkaar worden gevouwen. Wij kunnen ons voorstellen dat het even een puzzelwerkje kan zijn als het voor de eerste keer gevouwen moet worden. Vandaar dat wij hieronder de instructies op een rij hebben gezet.

Volg de volgende stappen om het interieur in elkaar te zetten:

1. Vouw alle naden goed die op de plaat zitten.2. Vouw de plaat dubbel en pak het vast met aan beide handen een uiteinde.3. Vervolgens duw je met beide handen als een harmonica het in elkaar en er ontstaat een interieur.4.  Het interieur kan worden opgepakt en in de doos worden gedaan. Vervolgens kan dit worden herhaald voor de andere interieur(s), zodat de doos helemaal gevuld is. 5. Zodra de doos is gevuld met de interieurs kunnen de bierflesjes erin worden gezet en is het klaar voor verzending. interieur

Geplaatst op