Sinterklaas bestellingen

Ja ja, Sinterklaas is weer in het land! En dat betekent dat er heel veel Sint cadeaus worden besteld en verstuurd. Wat worden we er toch allemaal blij van. En al helemaal als het heel aankomt! En daar helpen de kartonnen verpakkingen van Klingele24 graag een handje in mee.

Postverpakkingen voor kleine cadeaus

Voor het versturen van chocoladeletters, ander snoepgoed en kleine cadeaus zijn onze postverpakkingen geschikt. Zo kun je van de brievenbusdoos een cadeaupakketje maken. Dat geeft een leuke beleving door de look en manier van openen. Ook hierbij geldt nog even dicht tapen en het pakketje is klaar voor verzending. Daarnaast zijn de verzendenveloppen in ons assortiment ook geschikt voor kleine cadeaus. Bij de enveloppen is tape niet nodig. Ze zijn namelijk voorzien van een handige zelfklevende sluiting. De ontvanger kan de envelop makkelijk openen vanwege de scheurstrip.

Verzendverpakkingen voor middelgrote cadeaus

Voor het versturen van platte cadeaus zoals een (kleur of foto)boek, agenda, pyjama is de Gigafix boekverpakking prima geschikt. De boekverpakking heeft een zelfklevende sluit- en scheurstrip. Daarnaast is de Packfix verzenddoos inzetbaar voor cadeaus zoals schoenen, pantoffels en kledingsets.

Vouwdoos voor grote cadeaus

Zo hebben we de Amerikaanse vouwdoos in ons assortiment, die gebruikt kan worden voor het versturen van grote cadeaus. Belangrijk is dat de doos goed opgevuld wordt verstuurd (wellicht wat opvulmateriaal toevoegen) ter bescherming van de cadeaus. We hebben enkelgolf dozen die geschikt zijn voor een inhoud tot zo’n 15 kg. De dubbelgolf dozen zijn geschikt een inhoud van zo’n 40 kg. Nog even dicht tapen en voilà het pakket is klaar voor verzending.

Cadeauverpakking op maat

Uiteraard zijn op maat gemaakte kartonnen cadeauverpakkingen ook mogelijk. Interesse? Neem dan contact op met onze specialisten van Klingele24 en wij helpen je graag verder!

Tip: de verzendverpakkingen kan door de ontvanger worden bewaard en gebruikt worden om een surprise te maken 😉

Geplaatst op