Bierdoos


Een goede bierdoos is superstevig, precies op maat en licht van gewicht. Dat zijn daarom precies de eigenschappen waar we sterk in zijn. Als producent van bierdozen met meer dan 100 jaar ervaring begrijpen we wat jij belangrijk vindt. Zo maken we de dozen voor bier en andere producten, die jij kunt gebruiken om te verpakken en verzenden.

  • Duits familiebedrijf
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Producent van duurzame golfkartonnen verpakkingen
 

Stevige bierdozen

Onze stevige bierdozen maken we van golfkarton, in enkelgolf of dubbelgolf. Dit materiaal is standaard superstevig, en zal dus niet buigen of op een andere manier vervormen. Ondertussen produceren we het golfkarton duurzaam, en gebruiken we bijvoorbeeld zo min mogelijk grondstoffen. Bovendien heeft het een licht gewicht, om de verpakking met het bier niet onnodig zwaarder te maken. De bierdoos maken we in allerlei afmetingen en uitvoeringen. Dus wil je bijvoorbeeld 12 of 24 flesjes verzenden? Bestel online eenvoudig de dozen die je daarvoor nodig hebt. Zo zorgen we ervoor dat je het bier betrouwbaar kunt verpakken, om zeker te weten dat de flesjes onderweg niet sneuvelen. Tip: twijfel je tussen een bierdoos in enkelgolf of de extra sterke bierdozen in dubbelgolf? Vraag het onze golfkarton-specialisten. Zij weten precies wat je met welke doos kunt verpakken en verzenden.

Bierdoos kopen: online bestellen

Een bierdoos kopen: dat doe je gewoon online. Bestel de dozen die je nodig hebt, dan gaan wij daar vanuit onze voorraad meteen mee aan de slag. We zijn jouw groothandel en eigen producent van de dozen, dus daarvan hebben we er altijd voldoende liggen. Bovendien beantwoorden we graag je vragen, en kunnen we je goed van dienst zijn met afwijkende maten of specials die je wilt laten maken. Zo produceren en verzenden wij de bierdoos die jij zoekt.Wil je advies van onze golfkarton-specialisten? Of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 88 1449 000 of stuur ons een e-mail naar webshop@klingele.com. Dan nemen we snel contact met je op.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van creativiteit met karton! Of je nu een fervent knutselaar bent of gewoon op zoek bent naar een duurzame manier om je creatieve ideeën tot leven te brengen, karton is het ideale canvas. Er kan heerlijk mee worden geknutseld, een prachtige kunstwerk van worden gemaakt, prototypes en maquettes van worden gemaakt en zo is er nog veel meer mee mogelijk. Kijk op Pinterest voor leuke ideeën!

Volg ons op Instagram, Facebook, Linkedin en Youtube voor meer inspiratie.