Verzenden & Retourneren


Verzenden

Indien wij uw bestelling op maandag t/m vrijdag vóór 14:00 uur ontvangen, heeft u uw bestelling in de regel de volgende werkdag in huis (Benelux).
U ontvangt van ons een e-mail met daarin een track en trace code, hiermee kunt u uw zending online volgen. Onze pakketen worden bezorgd door DHL.


Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.
U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd te worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede order retour ontvangen is.

Voor het terugsturen van uw bestelling kunt u gebruik maken van het Pickup parcelshop netwerk van DPD. In Nederland zijn ruim 750 Pickup Parcelshops beschikbaar. Kijk op de Pickup parcelshop finder voor de Pickup parcelshop bij u in de buurt. 

Het retouradres is:

Klingele Golfkarton C.V. - Packaging Nijmegen
Binderskampweg 27
6545 CA Nijmegen

Bij de retourzending dient een retourformulier ingevuld bijgevoegd te worden.
Alleen als het volledige retourformulier is ingevuld en bijgesloten, kunnen wij de retour gestuurde goederen verwerken.

Let op: retourneren is niet mogelijk voor producten die volgens de specificaties van u als klant gemaakt zijn.
Denk hierbij aan een specifieke kwaliteit, bedrukking of op maat gemaakt artikel.